HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan HDP'nin 'vicdan ve adalet nöbeti'ne mesaj

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda devam eden ’Vicdan ve Adalet Nöbeti’ne gönderdiği yazılı mesajında "Türkiye’yi ortak vatanımız olarak korumak ve birlikte huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir barış adasına dönüştürmek için ilkelerimiz doğrultusunda herkesle yan yana gelmeye, birlikte mücadele etmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 06.08.2017 - 14:28
Abone Ol google-news


HDP’nin Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda devam eden 'Vicdan ve Adalet Nöbeti', 6’ncı gününde de devam etti. HDP milletvekillerinin katılımıyla bugün düzenlenen basın toplantısında Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın gönderdiği yazılı mesaj okundu. HDP Van Milletvekili ve Eş Genel Başkan Yardımcısı Nadir Yıldırım tarafından okunan mesajda Demirtaş, ’Vicdan ve Adalet Nöbeti’ eylemine katılanları tebrik ederek, eylemin başarılı olması temennisinde bulundu.

NÖBET İSTANBUL’DA BİTİYOR VAN’DA BAŞLIYOR

Selahattin Demirtaş’ın mesajının okunmasının ardından aralarında Sırrı Süreyya Önder, Filiz Kerestecioğlu, Nadir Yıldırım gibi isimlerin bulunduğu HDP milletvekilleri nöbet eylemine devam etti.

Öte yandan ’Vicdan ve Adalet Nöbet’lerinin İstanbul ayağının 6’ncı gününde sona ereceği açıklandı. Nöbetler, yarından itibaren bir hafta sürecek şekilde Van’da devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler