Veliefendi Hipodromu'na çok sayıda polisle operasyon: 3 gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Zeytinburnu'nda bulunan Veliefendi Hipodromu'na operasyon gerçekleştirildi. Helikopter destekli operasyonda çok sayıda polis görev aldı. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yayınlanma: 07.08.2017 - 08:46
Abone Ol google-news

<video:797719>

Veliefendi Hipodromu’na, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyona diğer şube ekipleri de katılırken, çevre abluka altına alındı. Helikopter destekli gerçekleşen operasyonda, hipodroma giriş ve çıkışlar da kapatıldı.

OPERASYONUN DETAYLARI

Polis ekipleri Veliefendi Hipodromu'nda arama yaptı. Toplam 678 ahırın bulunduğu hipodromda çeşitli suçlulara yönelik arama gerçekleştiren polis, kanun kaçağı 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Sabah erken saatlerde başlayan operasyon yaklaşık 4 saat sürdü. Arama saat 09.30 sularında sona erdi.
Hipodromda bugün herhangi bir müsabakanın bulunmadığı öğrenildi. 

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ AÇIKLAMA YAPTI

Türkiye Jokey Kulübü operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Bu sabah  İstanbul Veliefendi Hipodromu'nun pansiyon (ahırlar) bölgesinde kişilere yönelik, narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir inceleme yapılmıştır. Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler