Göz göre göre cinayet... İstanbul'da baba dehşeti: 2 oğlunu bıçaklayarak öldürdü

Üsküdar'da babaları tarafından bıçaklanan 3 kardeşten 2'si öldü.

Yayınlanma: 09.08.2017 - 09:32
Abone Ol google-news

<video:799256>

Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde sabah saatlerinde Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu da bıçakladı. Bıçaklanan çocuklardan 20 yaşındaki Onur  ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz öldü. Yaralı Orçun Güleryüz (22)  ise ambulansla hastaneye kaldırıldı Baba Aslan Güleryüz olay sonrası kaçtı. Güleryüz bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.

ÖLEN KARDEŞLERİN CENAZELERİ ADLİ TIP'TA

Ahmet ve Onur Güleryüz'ün cenazeleri polis ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Babanın önce tartıştığı oğlunu bıçakladığı seslere uyanan diğer iki oğluna da çekiçle saldırdığı belirlendi.

Yaralanan Orçun Güleryüz'ün tedavisi hastanede devam ediyor. Sabah saatlerinde yaşanan dehşetin ayrıntıları ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, bir lokantada çalışan Ahmet Güleryüz  ile  babası Aslan Güleryüz arasında maddi nedenlerle tartışma çıktı.Tartışma sırasında baba Güleryüz elindeki bıçakla oğlunu kalbinden bıçakladı. Bu sırada uyuyan Orçun ve Onur kardeşler de çıkan seslere  uyandı. Uyanan oğullarına da saldıran baba eline geçirdiği çekiçle başlarına  vurduktan sonra evden hızla kaçarak uzaklaştı. Olayda yaralana Orçun Güleryüz evinin önüne çıkarak çevredekilerden yardım istedi.  Eve gelen polis  ve sağlık  ekipleri iki  kardeşin öldüğünü belirledi.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELMİŞ

Kadıköy'de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalananan Aslan Güleryüz hakkında eşi Songül Güleryüz'ün bu ayın başında şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Güleryüz'ün ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtilirken Manisa'ya gittiği ve geçen süre içinde eve uğramadığı kaydedildi.

Olayın yaşandığı yerde ise savcı tarafından inceleme yapılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından da çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sürerken olay yerine gelen çocukların yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen dayı Hüsamettin Şahin, polise “Daha önce 50 defa şikayette bulunduk. Öldükten sonra mı geliyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. İncelemelerin ardından cenazeler olay yerinden kaldırılarak Adli Tıp morguna gönderilirken, ölen çocukların yakınları da basın mensuplarına konuştu. Baba A.G.'nin daha önce de eşi S.G.'ye şiddet uyguladığını belirten Hüsamettin Şahin, cep telefonundan ablasının gördüğü şiddet sonrası çekilmiş fotoğrafını gösterdi. Yaptıkları şikayetin ardından önlem alınmadığını belirten Hüsamettin Şahin, yaşananlara tepki gösterdi. Çocukların bir başka yakını ise baba A.G.'nin çocuklarını öldürdükten sonra eşini arayarak, “Çocukları öldürdüm” dediğini iddia etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler