Kocası cezaevinde şimdi de oğlu öldürmek için peşinde

1 ay önce eski eşi tarafından saldırıya uğrayan 'Vildan Samat'. Şimdi ise oğlu tarafından ölüm ile tehdit ediliyor. Babasının ceza evine girmesi üzerine Samat'ın oğlu 'babamın işini ben tamamlayacağım' diyerek annesini arıyor.

Yayınlanma: 16.08.2017 - 09:49
Abone Ol google-news


Vildan Samat Erdal Yıldız ile 16 yaşında evlendi. Evlendikten sonra ise sürekli şiddete mağruz kalan Vildan 2006 yılında eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayınca şikayetçi oldu. Samat'ın 2 parmağını kesen Erdal Yıldız ceza evine girdi.

1,5 yıl hapis yatıp cezaevinden çıktıktan sonra şiddet uygulamaya devam eden yıldız. 2012 yılında adam yaralamadan tekrar ceza evine girdi. Eşi ceza evindeyken başka kadınları taciz ettiğini ve şikayet edildiğini öğrenen Vildan Samat 2014 yılında eşi ceza evindeyken boşandı.
Vildan'ın 23 ve 18 yaşındaki iki oğlu yanında kaldı. Erdal Yıldız 2015 yılında cezaevinden çıktıktan sonra tekrar Samat'ın kapısına dayandı. değiştiğini ve pişman olduğunu söyleyen Yıldız oğullarını ikna etti ve Samat sonkez eşine şans vererek eve aldı.
Ancak yıldız eskisi gibi davranmaya başlayınca bu kez oğulları evden kovdu. Yıldız'ın tehtitleri üzerine Samat ve çocukları Ankara'dan kaçarak Kocaeli'ndeki dayısına sığındı. Boşandığı eşinin evini tesbit eden Erdal Yıldız pusu kurmak için inşaata girip saklandı.

14 Temmuz'da Yıldız marketten ekmek alarak evine giden Samat'ı takip ederek peş peşe bıçağı sapladı. boğazından ve kolundan ağır darbeler alan Samat hastaneye kaldırıldı. Eski eşi ise tutklanarak cezaevine gönderildi.

OĞLU ÖLÜM İLE TEHDİT EDİYOR
Samat saldırıdan 1 hafta sonra 18 yaşındaki oğlu A.Y'yi evden arayarak Erzurum'daki amcalarının yanına gittiğini söyledi. Samat "Oğluma ulaşmışlar ve bana karşı doldurmuşlar" derken şunları söyledi. "İki oğlumda herzaman benim yanımdaydı. Boşanmamı bile onlar istedi. Ama şimdi küçük oğlum beni öldürmek için arıyor babamın yarım bıraktığı işi ben tamamlayacağım diyor". dedi. (Vatan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler