Eren'in adı Yalova’daki çocuk parkında yaşayacak

YALOVA Belediyesi, Trabzon’un Maçka İlçesi kırsalında teröristlerin şehit ettiği 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adını, çocuk parkında yaşatacak.

Yayınlanma: 17.08.2017 - 16:00
Abone Ol google-news

Trabzon’da şehit olan Eren Bülbül’ün adı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın girişimleriyle Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde oluşturulan çocuk parkına verildi. Parkın açılışında konuşan Başkan Salman, tüm Türkiye’nin Eren'in şehit haberiyle yıkıldığını söyledi. Salman, “Sadece ailesinin, Maçka’nın veya Trabzon’un yüreği değil hepimizin yüreği yandı. Olayı duyar duymaz bir sorumluluk hissettim. Talimatı verdim. Bu parkı şehit Eren Bülbül’ün adını vererek açalım istedim. Adını yaşatmak lazım. Böyle olayları unutmamak, unutturmamak lazım. Hep son olsun diyoruz ama ne yazık ki son da olmuyor. Allah bir daha göstermesin. Başta ailesi, annesi ve kardeşinin, bütün memleketimizin başı sağ olsun. Şehit kardeşimizin ismimin yaşatılması siyasi bir olay değil, şov değil. Bu belediye başkanı ile ilgili bir olay da değil. Bu insanlıkla ilgili bir olay” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Başkan Salman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Şakir Güner, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Mustafa Ürkmez ve 12 mahalle muhtarıyla birlikte parkın açılışını gerçekleştirdi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler