Murat Aksoy'un eşinden mahkeme kararına tepki: Olmaz olsun böyle adalet lanet olsun

Tahliye edildikleri gece yeni bir soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde saçları zorla kesilen gazeteci Cihan Acar ile Bünyamin Köseli tahliye edildi, diğer sanıkların tutukluk hallerinin devamına karar verildi. Karara tepki gösteren Murat Aksoy'un eşi Şehriban Aksoy, "Olmaz olsun böyle adalet lanet olsun" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 18.08.2017 - 17:01
Abone Ol google-news

Tahliye edildikleri 31 Mart gecesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'ın başlattığı darbe soruşturması kapsamında tekrar tutuklanan gazeteci Murat Aksoy ve müzisyen Atilla Taş'ın aralarında bulunduğu 13 kişi haklarındaki yeni davanı bugünkü duruşmasında mahkeme heyeti, dava dosyasının ilk dosya ile birleştirilmesine karar vererek, Cihan Acar ve Bünyamin Köseli'nin tahliyesine karar verdi. Diğer sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

'FETÖ'nün medya yapılanması' davasında ara karar: 2 tahliye                 

"OLMAZ OLSUN BÖYLE ADALET LANET OLSUN"

Gazeteci Murat Aksoy'un eşi Şehriban Aksoy karara kişisel twitter hesabından tepki gösterdi.

Aksoy tweetinde "Allah belanızı versin. Olmaz olsun böyle adalet lanet olsun. Bok medya yapılanması.Siz vatan sever oldunuz biz fetocu.Kayıtlar ortada allah affeti de senin allahın benimle bir olmasın" ifadelerini kullandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler