Sedat Peker, Oğuz Bulut ile arkadaşlığını çocuk istismarı nedeniyle bitirmemiş

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker'den yeni bir Oğuz Bulut açıklaması: Oğuz Bulut'la arkadaşlığımı çocuk istismarı nedeniyle bitirmedim. O paylaşımım olaydan 1 ay 5 gün önce.

Yayınlanma: 23.08.2017 - 12:08
Abone Ol google-news
<video:807826>

Sedat Peker'in sağ kolu ve Sivas eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'un 15 yaşındaki erkek bir çocuğu istismar ederken suç üstü yakalanmasının ardından Sedat Peker'in sosyal medya hesabından 18 Temmuz tarihli  "Geçmişte tanışıklığımız olan şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" mesajını yeniden gündeme gelmişti. Peker'in bu paylaşımı yeni yaptığı düşünülerek, tepki olarak Oğuz Bulut ile arkadaşlığını bitirdiği haber konusu olmuştu. Sedat Peker'in sosyal medya sorumlusu yazılı bir açıklama yaparak Peker'in Oğuz Bulut'la arkadaşlığını çocuk istismarı nedeniyle değil olaydan 1 ay 5 gün önce bitirdiğini belirtti.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü

Sedat Peker'in "görüşmüyorum" dediği Oğuz Bulut 1 ay önce sol kolunda

İşte Organize Suç Örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker'in sosyal medya danışmanı tarafından cumhuriyet.com.tr'nin e-mail hesabına gönderilen o açıklama;

"Eski Ülkü Ocak'ları Başkanı Oğuz Bulut'a çocuk istismarından suçüstü' başlıklı haberinizin içeriğinde

 "Sosyal Medyada büyük tepki çeken görüntüler üzerine Sedat Peker, "Geçmişte tanışıklığımız olan şahısla gördüğüm lüzum üzerine, tüm arkadaşlığımızı bitirdiğimi dostlarıma bildiririm" açıklaması yaptı." demişsiniz.

Oysa ki SAYIN SEDAT PEKER bu açıklamayı gelen tepkiler üzerine değil ekran görüntülerinden ve aşağıdaki linklerden anlaşılacağı üzerine yaklaşık bir ay 5 gün önce, Oğuz Bulut'un videosu Sosyal Medyaya düşmeden önce 18.07.2017 tarihinde yapmıştır.Gazetecilik ilkelerine bağlı olarak bu yanlışı düzeltip, düzeltme haberi yapacağınızı umuyor iyi çalışmalar diliyorum.

 Ferhan Akay

SEDAT PEKER SOSYAL MEDYA SORUMLUSU."

Sedat Peker'den Oğuz Bulut açıklaması: Delikanlı alemi olarak üzgünüz çünkü bir kişi azaldık

Sedat Peker'den yeni Oğuz Bulut açıklaması: Engellemeye gayret edebilirdim

Açıklamadan önce de sosyal medyada Peker'in yandaşları habere tepki olarak hakaretler yağdırmış, Peker de sosyal medya hesabından bu hakaretleri retveetlemişti.

Sedat Peker olaydan hemen sonra 21 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından Oğuz Bulut ile ile arkadaşlığını 2 ay önce bitirdiğini yazmış ancak 1 ay önce Sivas'ta çekilmiş kol kola fotoğrafları ortaya çıkmıştı. 


 

Çocuk istismarcısı Oğuz Bulut'un sağ kolu olduğu iddialarına ilişkin,Oğuz Bulut'un Sivas Tarım İl Müdürlüğü'nde çalıştığını iddia eden Peker, "Nasıl olur da sağ kolum dersiniz şerefsiz gazseteciler" diye hakaretlr yağdırdı.

Peker'in sağ kolum değil iddialarını Oğuz Bulut'un kapattığı instagram hesabındaki foftoğraflar yalanladı. Google'da hala ulaşılabilen o fotoğraflarda çocuk istismarcısı Oğuz Bulut ile Organize Suç Örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker'in farklı zamanlarda ve cezaevvinde sarmaş dolaş anları var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler