Deniz Naki: Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçekle birlikte bolca gol de atacağız

Mersin İdmanyurdu- Amedspor maçı sırasında sahaya giren taraftarların yumruklu saldırısına uğrayan Deniz Naki sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Bu olaylar beni daha da hırslandırır" diyen Naki; "Biz onlara çiçek atacağız. Hediyelerimizle birlikte bolca gol de atacağız" dedi.

Yayınlanma: 27.08.2017 - 15:14
Abone Ol google-news

 

Mersin İdmanyurdu-Amedspor arasında oynanan maçta Mersinli taraftarlar sahaya inerek Amedsporlu Deniz Naki'ye yumrukla saldırmışlardı. Saldırıya ilişkin Deniz Naki sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Naki; "onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek atacağız. Bundan sonra bolca gol de hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade daha da hırslandırıp, motive etmektedir" dedi.

Deniz Naki'nin saldırıya uğradığı maçta, Amedspor Mersin İdmanyurdu'nu 7-0 mağlup etmişti.

İşte Akedsporlu Deniz Naki'nin sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamanın tamamı;

"Şikayetçi olmayacağım. Kimi kime şikayet edeceğim"

Amedsporlu Deniz Naki yaptığı açıklamada o anları anlattı ve şikayetçi olmadığını söyledi.İşte Deniz Naki'nin o açıklaması;

"Saldırgan sırt ve boynuma yumruk vurup yeri yere düşürünceye kadar kendisini görmedim. Sırtım ona dönüktü ve görme imkanım yoktu. Ancak, iyi ki saldırganı görmemişim, eğer görmüş olsaydım kendimi savunacaktım ve büyük ihtimal ile kırmızı kart görecektim. Maçtan sonra polis soyunma odasına geldi ve bana şikayetçi olup olmayacağımı sordu. Ben şikayetçi olmayacağımı söyledim, kimi kime şikayet edeceğim, bir şey çıkmayacaktı."

 

Türkiye'de daha önce Gençlerbirliği başta olmak üzere 3.5 yıldan futbol oynadığını ve daha önce Gençlerbirliği'nde oynarken Kobani olayları sırasında sosyal medyada paylaştığı bir mesaj nedeniyle idman çıkışı saldırıya uğradığını söyleyen Deniz Naki, şöyle dedi:

"Ama saha içinde ilk kez saldırıya uğruyorum. Daha önce başımdan geçen davalar ve hakkında açılan soruşturmalar bir yana saha içerisinde bir saldırı ile ilk kez karşı karşıya kaldım. Saldırganın elinde bıçak ve kesici alet te olabilirdi Allah korusun. Görüntüleri izlediğimde birer metre aralıklarla çok sayıda polisin arasında o saldırgan nasıl sahaya girdi şaşırıyor insan. Son olarak maçtan bir hafta önce bana ait olmayan bir hesaptan yapılan paylaşım ve bunun üzerine gözaltına alınıp hedef gösterilmem üzerine bu olayın yaşandığını düşünüyorum."

 

Amed Sportif'li Deniz Naki, saldırı nedeniyle boynunda ve sırtında ağrı bulunduğunu ekledi.

Taraftar Amedsporlu Deniz Naki'ye saldırdı, HDP'den açıklama geldi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler