Öğretmene 'kötü dokunuş'tan 19 yıl hapis

İstanbul Sarıyer'de bir ortaokuldaki taciz olayı, rehberlik öğretmeni Derya K.'nin ergenlik yaşına giren öğrencilere'iyi dokunuş, kötü dokunuş' üzerine verdiği dersle ortaya çıktı.

Yayınlanma: 11.06.2014 - 08:29
Abone Ol google-news

İstanbul Sarıyer'de bir ortaokuldaki taciz olayı, rehberlik öğretmeni Derya K.'nin ergenlik yaşına giren öğrencilere'iyi dokunuş, kötü dokunuş' üzerine verdiği dersle ortaya çıktı.

Ders bitiminde öğretmenin yanına giden 7 kız öğrenci, beden eğitimi öğretmenleri A.T.'nin dersteanlatıldığı şekilde kendilerine kötü dokunuşta bulunmuş olabileceğini söyledi. Olayın savcılığa intikal etmesi üzerine kız öğrencilerin ifadeleri alındı.

Kızlardan M.İ., öğretmenden topu istediğinde 'Öpmezsen vermem' dediğini söyledi. Suçlamaları reddeden 42 yaşındaki bekar öğretmen A.T. ise kendini şöyle savundu: "15 yıllık öğretmenim.

Habertürk'ün haberine göre; şimdiye kadar böyle bir şeyle suçlanmadım. Dini bir meselede Derya hanımın aleyhine konuşunca bu olay ortaya çıktı."Mahkeme, öğretmen A.T.'yi 5 öğrenciye karşı cinsel istismarda bulunmaktan 19 yıl 4 ay 14 gün hapis cezasınaçarptırdı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler