Cumhuriyet Miwitter'a ödül

Reklam ve iş dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu 11. Kırmızı Ödülleri, pazartesi gecesi Zorlu PSM’de yapılan törenle sahiplerine verildi. Cumhuriyet ise Miwitter ile ödüle layık görüldü.

Yayınlanma: 11.06.2014 - 10:39
Abone Ol google-news

Basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende büyük ödüller Kıpkırmızı Bölge’yi Ümitköy Balıkçısı işiyle Fikirbaz/IOB alırken, Kıpkırmızı’nın sahibi Pera Boya işiyle TBWA İstanbul oldu.

Reklamcılık Vakfı ve Kırmızı Ödülleri iş birliğiyle bu yıl 6.’sı düzenlenen, sadece üniversitelerin güzel sanatlar ve işletme fakülteleri 3. ve 4. sınıf öğrencilerine açık olan Genç Kırmızı‘da bu yıl 28 üniversiteden 277 güzel sanatlar ve iletişim fakültesi öğrencisi, 108 reklamla yarıştı. Akademisyenler jürisinin belirlediği en başarılı ilk yüzde 10’a giren finalistin ilk 3’ünü Kırmızı Jürisi seçti. Yaşar Üniversitesi/İletişim Fakültesi/Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden Yiğit  Özer ve Ali Özgür Genç Kırmızı ödülünün sahibi oldu.

Sosyal medya ödülü Cumhuriyet'e

Sosyal Mecra Entegrasyonu dalındaki ödül Cumhuriyet'in Miwitter projesine verildi. Ödülü Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin verdi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler