Bayramda Cumhuriyet'te

Bayramda Cumhuriyet'te

Yayınlanma: 01.09.2017 - 11:32
Abone Ol google-news

9 AYIN ARDINDAN

Cumhuriyet gazetesi, 31 Ekim 2016 sabahı yine bir operasyonla karşı karşıya kaldı. Gazetemiz yönetici ve yazarları evlerine yapılan operasyonlarla gözaltına alındı. Dokuz ay tutukluluğun ardından tahliye edilen 7 Cumhuriyetçi, Silivri’de ne yaşadıklarını, dışarıda yaşananlardan nasıl etkilendiklerini Erdem Gül’e anlattı.

CEZAEVLERİ YANGIN YERİ

Cezaevlerindeki hak ihlalleri, OHAL nedeniyle daha da ağırlaştı. Hilal Köse ve Seyhan Avşar, “içeri”de yaşananları Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Avukat Gülizar Tuncer, Avukat Zeynep Ceren Boztoprak ve Ceza İnfaz Sisteminde Sivil Toplum Derneği’nden Berivan Korkut ile konuştu.

BALİ KOKUSU VE MÜLTECİ ÇOCUKLAR

Suriye’deki iç savaştan kaçarak İstanbul’a yerleşen Suriyeliler bu bayramı da buruk karşılıyor... Seyhan Avşar ve Zehra Özdilek, gelecek hayallerini ülkelerinde bırakarak Bağcılar’da bulunan bodrum katlarındaki atölyelerde çalışan çocuklar ve onlara destek olan gönüllülerle konuştu.

NESİN VAKFI’NDA BİR GÜN

Nesin Vakfı, Çatalca’da 14 dönüm üzerine kurulu kocaman bir aile. Türkiye’nin her noktasından aileye katılan çocuklar var. Hazal Ocak, Nesin Vakfı’nda bir gün geçirdi, izlenimlerini yazdı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler