Murat Başoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı

Murat Başoğlu ifadesinde görüntülerdeki kadının plajda ayaküstü tanıştığı yabancı uyruklu bir kadın olduğunu iddia etti.

Yayınlanma: 04.09.2017 - 15:28
Abone Ol google-news

 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre, Başoğlu ifadesinde görüntülerdeki kadının plajda ayaküstü tanıştığı yabancı uyruklu bir kadın olduğunu iddia etti.

Hakkında, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun geçen perşembe günü Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade verdiği belirlenmişti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Başoğlu'na, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce yurt dışına çıkış yasağı da konulmuş Murat Başoğlu'nun Bodrum'daki Gündoğan Jandarma Karakolu'na her hafta giderek, hakkındaki adli kontrol tedbirleri kapsamında imza atacağı öğrenilmişti.

BOŞANMA DAVASI AÇMIŞTI

Başoğlu yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile basına yansıyan görüntüleri inkar etti. Fotoğraflarda görülen ve birlikte olduğu kişinin yeğeni değil; o gün bulunduğu plajda ayaküstü tanıştığı, kimliğini bilmediği yabancı uyruklu bir bayan olduğunu ileri sürdü. Fotoğraflar ardından her iki tarafın ailelerinden yalanlama gelmemiş yeğeninin eşi boşanma davası açmıştı.

FOTOĞRAFLAR KARŞILAŞTIRILACAK

Başsavcılık, Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne yazdığı talimat çerçevesinde yayın organından elde edilecek orjinal fotoğraflarla, amca-yeğenden temin edilecek olan fotoğrafları teknik olarak karşılaştıracak. İnceleme üzerine hazırlanacak rapordan çıkacak neticeye göre soruşturmada sonraki işlemlerle geçilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler