"Ahlaksız ve çaresiz insanların nelerle uğraştığını hepiniz görün istedim"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Takvim gazetesinde yer alan "Bodrum’da 9 milyon TL’lik yatıyla havasını attı ama iş vergi ödemeye gelince uyanıklık yaptı." ifadeli habere tepki gösterdi.

Yayınlanma: 06.09.2017 - 17:25
Abone Ol google-news

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kendisine iftira atıldığını belirterek, "İftirada bugün! Teknem amerikan bayraklıymış ve vergi kaçırıyormuşum! Etrafta teknelerin %80'inden fazlasının Amerikan bayraklı olmasına rağmen benim teknem 9 yıldır Türk bayraklı ve İstanbul limanına kayıtlı! Vergi kaçırma konusuna gelince, buna ancak gülerim. Ahlaksız ve çaresiz insanların nelerle uğraştığını hepiniz görün istedim! Demek bu habere göre bütün Amerikan bayraklı teknelerin sahibi 'uyanık ve vergi kaçakçısı.' İyi demek ki ben bunlardan değilim. Bilin bunları." dedi.

Yandaş Takvim gazetesinin Cem Yılmaz ile ilgili yaptığı haberde, ünlü komedyenin vergi kaçakçılığı yaptığı öne sürülerek şu ifadeler yer almıştı:

"Milyonluk yatına Amerikan bayrağı takarak daha az vergi ödemeyi amaçlayan Cem Yılmaz'ın bu ilk uyanıklığı değil... İmza attığı tüm filmlerini sponsorlar sayesinde neredeyse bedavaya getiren ünlü şovmen, geçtiğimiz yıl da daha ucuza alkol ve sigara almak için sık sık Bodrum'dan Yunanistan'a geçerek "Uyanık Cem" dedirtmişti."

Yılmaz  Takvim'in haberi için yandaş Vatan gazetesinin 2009 tarihli haberini de paylaştı. Haberde Cem Yılmaz'ın yatına Türk bayrağı çeken 50 Türk'ten biri olduğu yazıyor..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler