Katliam yapan özel güvenlikçi yakalandı: Ne yaptığımı hatırlamıyorum

Muş'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi cinnet getirip katliam yapmıştı. 2 gündür her yerde aranan özel güvenlik görevlisi amcasının ihbarıyla yakalandı.

Yayınlanma: 09.09.2017 - 12:37
Abone Ol google-news

Muş'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi 1,5 yaşındaki oğlu M.A. ile eşi, kız kardeşi, ağabeyinin eşi ve amcasının gelinine rastgele ateş açarak öldürmüştü. 2gündür her yerde aranan özel güvenlikçi amcasının ihbarı sonucu yakalandı. Mehmetcan Aykan ilk ifadesinde, "Evimi yıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

 5 kişinin katili amcasının ihbarıyla yakalandı. Muş'ta iki gün önce akşam nöbetinden çıktıktan sonra 1,5 yaşındaki oğlu, eşi, kız kardeşi, ağabeyinin eşi ve amcasının gelinini öldürüp kayıplara karışan özel güvenlik görevlisi Mehmetcan Aykan yakalandı.

 İŞTE İLK SÖZLERİ

 Aykan'ın amcasının ihbarıyla olay yerinden 14 km uzaklıktaki Karaağaç Köyü'nde sabaha karşı 04.00'da yakalandığı öğrenildi.Aykan ilk ifadesinde, "Evimi yıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.

Muş'ta özel güvenlik görevlisi ailesini katletti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler