Bir süre önce ekrandan alınan CNN Türk spikeri Nevşin Mengü istifa etti

Nevşin Mengü AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye ilişkin olarak, "Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü" sözleri nedeniyle ekrandan alınmıştı. Mengü CNN Türk'ten istifa etti.

Yayınlanma: 21.09.2017 - 15:26
Abone Ol google-news

<video:745688>


Doğan Medya Grubu'nun haber kanalı CNN Türk ile Nevşin Mengü’nün yolları ayrıldı. Uzun süre CNN Türk’te haber spikeri olarak görev yapan Mengü, geçtiğimiz aylarda bu görevinden alınmıştı.

 Bir süredir yayına çıkarılmıyordu

CNN Türk yönetimi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşmeye ilişkin olarak, "Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü" ifadesi nedeniyle iktidara yakın bazı medya kuruluşları ve yazarlar tarafından ağır ifadelerle eleştirilen kanalın ana haber spikeri gazeteci Nevşin Mengü'yü yayına çıkarmama kararı almıştı. Mengü’nün CNN Türk'te çalışmaya devam edeceği ancak artık ana haber bültenlerini sunmayacağı bilgisi öğrenilmişti.

Uğur Dündar: meslek siciline onurlu bir sayfa ekledi

Nevşin Mengü'nün istifa haberini Uğur Dündar sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyurdu.

 Dündar, "Değerli haberci Nevşin Mengü sağlam kişiliğine uygun davranışla CNN Türk'ten istifa etti. Böylece meslek siciline onurlu bir sayfa ekledi..." diye yazdı.

NEVŞİN MENGÜ'DEN AÇIKLAMA

Nevşin Mengü istifa kararını Twitter hesabından "Severek ayrıldık :) olur bazen öyle. Hayırlısı olsun" mesajı ile duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler