Enis Berberoğlu'nda fıtık başlangıcı teşhis edildi

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu bir sağlık problemi sebebiyle bugün hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından saat 16.30 sıralarında tekrar cezaevine getirildi. Yarkadaş "Milletvekilimiz Enis Berberoğlu, yaklaşık 1.5 saat süren bir tedaviden geçti." dedi.

Yayınlanma: 21.09.2017 - 17:37
Abone Ol google-news

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu bir sağlık problemi sebebiyle bugün hastaneye kaldırıldı.

Saat 14.30'da Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastahanesi'ne götürülen Berberoğlu,  tedavisinin ardından saat 16.30 sıralarında tekrar cezaevine getirildi.

Enis Berberoğlu'nda 'fıtık başlangıcı' tespit edildi

CHP İstanbul Milletvekili - CHP Berberoğlu Davası'nı İzleme Komisyonu Üyesi (BEDİK) Barış Yarkadaş, Enis Berberoğlu'nun sağlığına ilişkin açıklama yaptı.

 Yarkadaş, sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı:

 "Milletvekilimiz, gazeteci ağabeyimiz sevgili Enis Berberoğlu bugün saat 14.30 sularında hastaneye götürüldü.

 Birkaç gün önce kasığında bir rahatsızlık olduğunu hisseden Berberoğlu, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 1.5 saat süren bir tedaviden geçti. Doktorlar, Berberoğlu'nda "kasık fıtığı başlangıcı" tespit etti. Ameliyat için karar alındı.

 Berberoğlu, şu an cezaevinde... Sağlığı kasığındaki rahatsızlığın dışında gayet iyi... Avukatı Yiğit Acar az önce görüştü ve cezaevinden ayrıldı.

Milletvekilimiz Enis Berberoğlu, soranlara selam yolladı ve hemen ardından kitap çalışmasına kaldığı yerden devam etmek için çalışmaya başladı."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler