Ömer Turan serbest bırakıldı.. Yarım gün gözaltında kaldı "bedel ödemek şereftir" dedi

Önceki gece gözaltına alınan AKP’ye yakın kalemlerden Ömer Turan emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Turan serbest kaldıktan sonra uaptığı açıklamada, "Bu uğurda bedel ödemek şereftir. Hamdolsun ki Rabbim bu Şerefi bana bahşetti.” ifadelerini kullandı...

Yayınlanma: 23.09.2017 - 10:15
Abone Ol google-news

Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Ömer Turan kaçıklama yaptı.

İşte Reisçi yazar Ömer Turan'ınaçıklamasından başlıklar; 

"Hakkımda 7 gün süreyle gözaltı kararı verilmişti"

"Dün gece saat 23:00 sularında Hakan Fidan ile ilgili bir yazım ve 1 sene önce attığım tweetlerden dolayı gözaltına alındım. Evimde arama yapıldı. Hakkımda 7 gün süre ile gözaltı kararı verilmişti” 

 "Küs değilim, kırgın hiç değilim"

“Bu akşam emniyette verdiğim ifadeden sonra serbest bırakıldım. Bu süreçte başta avukatım Av. Burak Bekiroğlu olmak üzere yardımcı olan ve bana destek veren herkese teşekkür ederim. Küs değilim, kırgın hiç değilim, Türk devletinin ekmeğine de köteğine de razıyım."

"Bu uğurda bedel ödemek şereftir"

 "Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkmen beyi Devlet Bahçeli ve Milli ulusalcılar liderliğinde ki istiklal ve İstikbal mücadelem devam edecektir. Tüm mücadelemiz İslam’ın sancaktarı Türk devleti ve Türk Milletinin bekası içindir. Bu uğurda bedel ödemek şereftir. Hamdolsun ki Rabbim bu Şerefi bana bahşetti.”

Gözaltına alınan yandaş Ömer Turan'dan açıklama


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler