'Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz' diyen Mısıroğlu'na soruşturma

Tarihçi olduğunu iddia eden ve Atatürk'e yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu yine benzer bir açıklama yaptı. Mısıroğlu, Atatürk heykellerini kastederek, "Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" dedi.

Yayınlanma: 05.10.2017 - 00:14
Abone Ol google-news

<video:838227>



Tarihçi olduğunu iddia eden ve Atatürk'e yaptığı hakaretlerle gündeme gelen Kadir Mısıroğlu yine skandal bir açıklama yaptı. Atatürk'ün heykellerini kastederek, "Heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" dedi. 

Kadir Mısıroğlu, "Demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. İstediğimiz olmuş değildir.Yarı yoldayız. Nasıl buluğ çağına ermemiş çocuğa evlenmiyorsun diyemezsen hükümete de niye şeriat ilan etmiyorsun diyemezsin. Vakti var. Sizin nesliniz İslamın mutlak galebisini, küfrün mutlak yıkılışını, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz" diye konuştu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatrük'e hakaret eden Kadir Mısıroğlu hakkında soruşturma başlattı. Savcılıktan yapılan açıklama şöyle: 

Basın yayın organlarında yer alan Kadir Mısıroğluna ait olduğu belirtilen video kaydında geçen beyanları ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı basın bürosunca Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan inceleme ve soruşturma başlatılmıştır


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler