Giuliano rahatsızlığı

F.Bahçe’nin yeni transferlerinden Giuliano’nun geldiği Zenit takımında forvet arkası oynadığından söz etmiş, Brezilyalı’nın bu yer oynadığı maçlardaki grafiğinin bir hayli yüksek olduğunu dile getirmiştim.

Yayınlanma: 05.10.2017 - 18:36
Abone Ol google-news

Yaşanan sıkıntıları masaya yatıran yönetim teknik direktör Aykut Kocaman’dan detaylı rapor istedi ve Giulliano’nun yanlış yerde oynatıldığını dile getirdi. Brezilyalı oyuncunun bugüne kadar yer aldığı 7 karşılaşmada attığı iki penaltı golünün dışında henüz asisti bulunmuyor.

Sıkıntı solbekte

Sarı - Lacivertli takım lig başladığından bu yana savunma bölgesinde önemli sıkıntılar yaşıyor. Simon Kjaer’in yerini Neto ile dolduran yöneticiler Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı’nın henüz yeterli randımanı verememeleri üzerine şimdi ara transferde yeni takviye için üçüncü ismi aramaya başladılar. Takımın içinde en büyük aday Şener Özbayraklı.

Obradovic’ten ambargo

Fenerbahçe Doğuş’un başında Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı elde eden tecrübeli başantrenör Obradovic, 26 yıllık kariyerinde 41. kez kupa sevinci yaşadı. Sırp hoca, Panathinaikos’la 5, Fenerbahçe Doğuş, Partizan, Joventut Badalona ve Real Madrid’le birer kez Avrupa’nın bir numaralı kupasını kazanmayı başardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler