Mehmet Ali Şahin sekreteri Zuhal Fırat'la evleniyor

Üç yıl önce eşini kaybeden TBMM eski Başkanı, Adalet ve Devlet eski Bakanı, AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin yeniden dünyaevine giriyor.

Yayınlanma: 12.10.2017 - 09:27
Abone Ol google-news

TBMM eski Başkanı ve AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, yarın Ankara’da bir otelin salonunda gerçekleşecek nikah töreni ile yeniden dünya evine girecek.

28 Kasım’da 2014’te tedavi gördüğü hastanede ilk eşi Saniye Şahin’i kaybeden Mehmet Ali Şahin, 3 yıl aradan sonra hayatını 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile birleştirme kararı aldı.

4 çocuk babası olan Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Merkezi'nde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptığı dönemde sekreterliğini yapan 39 yaşındaki Zuhal Fırat'la 15 gün önce aile arasında bir törenle nişanlandı.

Şahin, Siyasi İşler Başkanı olarak genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Zuhal Fırat da sekreteri olarak çalıştı. Şahin görevden ayrılınca bir dönem Hayati Yazıcı'yla çalışan Fırat, daha sonra da partinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nda görev yaptı. Fırat, partiden ayrıldı tüm sosyal medya hesaplarını da kapattı.

13 Ekim Cuma günü (yarın) Ankara’da bir otelin salonunda düzenlenecek nikah törenine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar, Genel Başkan Yardımcıları ve aile yakınları davet edildi. 

1950 doğumlu olan Şahin, İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la arkadaş oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Refah Partisi Eminönü İlçe Başkanlığı yapan Şahin, Refah, Fazilet Partisi ve AKP'den vekil seçildi. Şahin, TBMM Başkanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler