Erdoğan'dan yoğun bakımdaki Deniz Baykal'a ziyaret...

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yoğun bakımda olan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti. Erdoğan'In ziyaretinin ardından doktorlar Baykal'In sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Yayınlanma: 17.10.2017 - 07:45
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti.Erdoğan ziyaretin ardından açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş, Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. İbiş, Erdoğan’ın Baykal’a geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu, Baykal’ın da teşekkür ettiğini söyledi.

Deniz Baykal'ın sağlık durumu 

İbiş, daha önceki açıklamasında ise “Bizim için önemli risklerden bir de kanama riski. Asıl sonuçlar 48 hatta 72 saat içerisinde çok daha rahat bir şekilde ortaya konulacaktır” dedi. Nöroloji doktoru Canan Işıkay ise Baykal’ın tıkalı olan beyin damarlarının açıldığı belirtti. Işıkay, Baykal’ın bilincinin açık olduğunu da aktardı.

 Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Deniz Baykal’ın danışmanlarından sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Destici, Baykal’ın ailesine, yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler