"Gökçek, Erdoğan için 'Bunu onun yanına bırakmam' dedi, elinde arşiv var!"

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı ve Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, Melih Gökçek'in elinde önemli bir arşiv olduğunu ve Erdoğan için" bunu O'nun yanına bırakmam" dediğini iddia etti.

Yayınlanma: 18.10.2017 - 14:29
Abone Ol google-news

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı ve  Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Ankara kulislerinde istifası gündemde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "Bunu onun yanına bırakmam dediğinin" konuşulduğunu öne sürdü.

"Gökçek'in elinde dosya arşivi var"

Gökçek'in elinde arşiv olduğunu da aktaran Takan, "Gökçek'in yakın çevresine Erdoğan için "bunu onun yanına bırakmam" dediği iddia edilirken, saray danışmanlarının da 'Gökçek'in elinde dosya arşivi var ama şu dönemde bir anlamı yok. Suç duyurusunda bulunmak için savcı bile bulamaz. Elinde ne olduğunun bir anlamı yok. Aksi halde sizin otoriteniz sarsılıyor. 17/25 Aralık'ın üstesinden geldiniz bunun da rahatlıkla üstesinden gelirsiniz' diye rapor verdikleri konuşuluyor" diye yazdı.

 Takan'ın Yeniçağ gazetesindeki "Başika'dan taşınma zamanı geldi..." başlıklı bugünkü yazısından ilgili bölüm şöyle:

 "Suç duyurusunda bulunmak için savcı bulamaz"

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in giderayak neler yaptığı siyasi kulislerin en çok merak ettiği konuların başında. Gökçek'in yakın çevresine Erdoğan için "bunu onun yanına bırakmam" dediği iddia edilirken, saray danışmanlarının da "Gökçek'in elinde dosya arşivi var ama şu dönemde bir anlamı yok. Suç duyurusunda bulunmak için savcı bile bulamaz. Elinde ne olduğunun bir anlamı yok. Aksi halde sizin otoriteniz sarsılıyor. 17/25 Aralık'ın üstesinden geldiniz bunun da rahatlıkla üstesinden gelirsiniz" diye rapor verdikleri konuşuluyor. Melih Gökçek'in de giderayak Büyükşehir Belediye'de bazı kritik atamalar yaptığı söyleniyor. Dünkü iddialar, sayının 8 olduğu yönündeydi."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler