Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki üniversiteli yaşamını yitirdi

KUZEY Marmara Otoyolu Başakşehir Mevkii Yavuz Sultan Selim köprüsü istikametinde meydana gelen trafik kazasında üniversite öğrencisi 2 genç kız öldü. Kazada aynı araçtaki 2 kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 21.10.2017 - 08:40
Abone Ol google-news

<video:849171>

Kaza saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Üniversite öğrencisi 4 gencin bulunduğu otomobil, bir TIR'a arkadan çarptı. Feci kazada otomobildeki bir özel üniversitenin Gıda Teknolojisi öğrencileri Merve Oruç ile Ezgi Teomete hayatını kaybetti. Otomobildeki 2 kişi ise yaralandı.

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı. Olay yerinde inceleme sürerken TIR sürücüsü Orhan Dikmen ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

CENAZELERİ TESLİM ALINDI

Başakşehir'de trafik kazası sonucu ölen üniversiteli 2 genç kızın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkiinde dün içinde bulundukları otomobilin TIR'a çarpması sonucu hayatını kaybeden Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileri Merve Oruç ve Ezgi Teomete'nin cenazeleri otopsi raporu için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada işlemleri tamamlanan öğrencilerin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Genç öğrencilerin, aynı araçta bulunan okul arkadaşları Alkan Dikmen ve Aylin Alkan ile birlikte okuldan çıkıp, eve gitmek için aynı otomobile bindikleri öğrenildi. Merve Oruç'un cenazesi, İkitelli Cemevi'ndeki cenaze töreninin ardından memleketi Tokat Reşadiye'ye gönderileceği öğrenildi. Ezgi Teomete'nin cenazesi ise Küçükçekmece Mezarlığı'ndaki gasilhaneye götürüldü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler