Yedi, içti, soydu, not bıraktı...

Adana’da bir tatlıcıya girip tatlı yiyip kola içtikten sonra 250 lira çalan hırsız tatlı kutusuna "bir dahakine daha fazla para isterim" notu bırakırken, bu anlar saniye saniye görüntülendi.

Yayınlanma: 21.10.2017 - 09:16
Abone Ol google-news
<video:849535>

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Pazarlar Caddesinde bulunan bir tatlıcıda meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki F.S., sabah saat 05.00’da tırmanarak tatlıcı dükkanına girdi. İlk başta rafta bulunan tatlıdan yiyen F.S., dolaptan aldığı gazlı içeceği içtikten sonra bozuk para çekmecesindeki toplam 250 lira metal parayı cebine doldurdu. Dükkandaki parayı çalan F.S., daha sonra tatlı kutularından bir tanesinin içine “Bir dahakine daha çok para isterim” diye not yazdıktan sonra kayıplara karıştı.

"EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZEL EKİP KURDURDU"
Sabah iş yerini açan Mahmut Baylas, hırsızın yazdığı notu görünce durumu polise bildirdi. Baylas, daha önce de aynı kişinin iş yerinden hırsızlık yaptığını ancak şikayetçi olmadıklarını da bildirdi. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, hem hırsızın aynı iş yerine iki kez girmesi hem de iş yeri sahipleriyle dalga geçer gibi not bırakması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliğinde özel ekip kurulmasını istedi. Özel ekip güvenlik kamerasından hırsızın kimliğini belirledi. Polisler 17 yaşındaki F.S.’yi evinde yakaladı. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilen F.S., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

"NOTU GÖRÜNCE ŞOK OLDUK"
Tatlıcıda çalışan ve notu da sabah iş yerine gelince okuyan Mehmet Demirkıran, "Hırsız damdan iş yerimize girmiş. Burada önce tatlı yemiş kola içmiş sonrada bozuk paraları almış. Daha sonrada tatlı kutusu içine ’bir dahakine daha fazla para isterim’ notu bırakmış. Bu notu görünce şok olduk bir taraftan da güldük. Şikayetçi olduk hırsız yakalandı. Emniyet müdürüne teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler