İstinyePark, Cumhuriyet Bayramı’nı Işık Okulları’nın 500 kişilik korosu ile kutlayacak

İstinyePark, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümünü coşkulu bir etkinlikle kutlayacak. Kuruluşu 1855 yılına dayanan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün onayı ile Işık ismini alan FMV Ayazağa Işık Okulları’nın 500 kişiden oluşan muhteşem koro ve orkestrası izleyenlere müzik şöleni yaşatacak.

Yayınlanma: 26.10.2017 - 17:09
Abone Ol google-news

İstanbul’da yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen, çocuklu aileler tarafından en çok tercih edilen AVM’ler arasında yer alan İstinyePark, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl da coşkulu bir etkinlikle kutlayacak.

Kuruluşu 1855 yılına dayanan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün onayı ile Işık ismini alan FMV Ayazağa Işık okulları müzik bölümün 500 kişilik orkestra ve korosu eşliği izleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak. Öğrenci ile öğretmenlerin oluşturacağı dans ekibi de söylenen şarkılara performanslarıyla eşlik edecek.

Konserine, Fazıl Say’ın “İnsan İnsan” adlı eseri ile başlayacak koro, kapanışı ise 10. Yıl Marşı ile yapacak. Çok sayıda kişinin katılmasının beklendiği etkinlikte, hem izleyiciler de hem de koro, orkestra ve dansçılar Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayacaklar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler