Gençler Ata'ya yürüyecek

CHP'ye yakınlığı ile bilinen binlerce üniversiteli gencin oluşturduğu Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de Cumhuriyet için Anıtkabir'e yürüyecek.

Yayınlanma: 28.10.2017 - 22:24
Abone Ol google-news

Cumhuriyetin kurucu değerlerini savunmak için ülke genelinde 70’i aşkın üniversitede faaliyet gösteren öğrencilerinin oluşturduğu Hürriyet Hareketi, 29 Ekim’de Anıtkabir’e “Cumhuriyet, Vatan ve Hürriyet Yürüyüşü” düzenleyecek.

Hürriyet Hareketi’nden yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Pazar günü Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce üniversite öğrencisi Ankara’da buluşarak, Hürriyet Hareketi kortejiyle “Vatan, Emek, Hürriyet, Yaşasın Cumhuriyet” sloganlarıyla Birinci Meclis önünden Anıtkabir’e yürüyecek.

Türkiye’deki bütün üniversitelerde kurumsallaşarak, Cumhuriyet değerleri ekseninde özellikle üniversite gençliğinin politik dinamiğini kuvvetlendirmeyi amaçlayan Hürriyet Hareketi’nin düzenlediği 29 Ekim “Cumhuriyet, Vatan ve Hürriyet Yürüyüşü”nün saat 11.00'de Birinci Meclis önünde toplanılmasının ardından Anıtkabir'e yürüyüş saat 11.30'da başlayacak. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler