Şile'de batan gemide 4 kişinin cesedine ulaşıldı, baba-oğulun cesetleri çıkarıldı

Şile'de batan gemiyle ilgili yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 4 kişinin cesedine ulaşıldı. Şile sahilinde gelecek umutlu haberi bekleyen mürettebat yakınları acı haberle yıkıldı. Şile açıklarında batan gemide bulunan cesetlerin Nihat Küçük ile oğlu Aşkın Küçük'e ait olduğu belirlendi. Cenazeler gemiden kıyıya çıkarılarak, cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Yayınlanma: 03.11.2017 - 11:00
Abone Ol google-news

<video:857628>

Dökme demir taşıyan Türk Bayraklı 78,5 metre boyunda “Bilal Bal” isimli kargo gemisi Şile açıklarında battı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, 11 kişilik mürettebatı olduğu öğrenilen gemi için arama kurtarma çalışmaları başlattı. Geminin battığı bölgeye yapılan aramalar neticesinde gemidekilerin cesetlerine ulaşıldı.

Gemide bulunan mürettebatın isimlerinin ise Kaptan Refik Telci, İkinci Kaptan Cüneyd Yedican, Başmühendis Ali Doğan, İkinci Makinist Hüsamettin Yazıcı ile gemiciler Mert İlkmen, Nihat Küçük, Nedim Alicem, Sabri Yıldırım, Engin Selçuk ve Vedat Odabaşı olduğu öğrenildi.

Mürettebat yakınları sinir krizi geçirdi

Kayıp mürettebatından 4 kişinin cesedine ulaşıldığı haberinin ardından Şile sahiline koşan mürettebatın yakınları sinir krizi geçirdi. Mürettebatın yakınlarına, sahilde hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

<video:858988>

BABA İLE OĞLUN CESEDİ ÇIKARILDI

Şile açıklarında batan gemide bulunan cesetlerin Nihat Küçük ile oğlu Aşkın Küçük'e ait olduğu belirlendi. Cenazeler gemiden kıyıya çıkarılarak, cenaze aracıyla Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Batan geminin mürettebatına ait ortaya çıkan son fotoğraf Nihat Küçük'ün doğum günü kutlanırken çekilmişti.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI YÜREK BURKTU

İstanbul Şile'de batan 'Bilal Bal' isimli geminin mürettebatı arasında Rizeli Engin Selçuk ile Mahir Erdoğan'ın yer aldığı öğrenildi. İki mürettebatın arkadaşlarının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Karadeniz Ereğli'ye gitmek için Gemlik Rodaport Limanı'ndan cuma günü öğleden sonra ayrılan ve Şile açıklarında batan 3 bin 80 ton dökme demir yüklü 'Bilal Bal' isimli gemide yer alan mürettebat arasında Rize'nin Derepazarı İlçesi'nden Mahir Erdoğan ile Güneysu İlçesi'nden Engin Selçuk'un da yer aldığı öğrenildi. Haber alınamayan iki mürettebat için yakınları Rize'den İstanbul'a gitti.

Rizeli iki kayıp mürettebat için sosyal medyada arkadaşları duygu dolu mesajlar paylaştı. Paylaşımlarda, 'Biz gece de denizde yüzüyorduk. Uzun mesafe giderdik ama bu biraz uzun. Ona da dayanacaksın biliyorum. Yaparsın sakın bizleri kandırmaya çalışma' , 'Çıkıp gelsen yine çayımızı yudumlasak' ve 'Bir mucize olsa da çıkıp gelsen kardeşim' mesajlarına yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler