Ali İsmail’in adımlarıyla

İstanbul Maratonu’na katılacak Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) üyeleri, dün Maçka Parkı’nda antrenman yaptı. Anne Emel Korkmaz “Daha çok çocuğumuza burs imkânı sağlayabilmek için hepimiz Ali İsmail’in adımlarıyla koşacağız. Bağışlarımız, bağışlarınız bol olsun. 110 çocuğumuza burs vermeye başladık. Sayıyı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yayınlanma: 11.11.2017 - 23:17
Abone Ol google-news

Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşacak olan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) üyeleri dün Maçka Parkı’nda antrenman yaptı. Gezi Direnişi’nde yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, “Hepimiz Ali İsmail’in adımlarıyla yarın maratonda koşacağız” dedi. Antrenmanın sonunda şarkıcı oyuncu Melike Demirağ ile Emel Korkmaz ‘Arkadaş’ parçasını seslendirdi. Antrenmana ALİKEV adına koşacak olan baba Şahap Korkmaz, abi Gürkan Korkmaz, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, doksan yaşındaki Safter Kartoğlu da katıldı. Antrenman sonunda gazetemize konuşan anne Emel Korkmaz “Daha çok çocuğumuza burs imkânı sağlayabilmek, daha çok çocuğumuza umut olabilmek için bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Yarın çok güzel bir maraton süreci geçireceğiz. Bağışlarımız, bağışlarınız bol olsun. Şu an 110 çocuğumuza burs vermeye başladık. Hepsiyle birebir kendim görüştüm, pırıl pırıl başarılı çocuklarımız. İnşallah bu sayıyı daha çok artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Tanrıkulu da herkese bugün yapılacak koşuya, ALİKEV adına katılma çağrısı yaptı: Tanrıkulu, “Hem Ali’nin anısına, hem de onun gibi gençlerin düşlerine destek olun!” çağrısı yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler