Erkek terörü... Uzaklaştırma cezası bitti, eski eşiyle iş arkadaşına kurşun yağdırdı

Adana'da, 37 yaşındaki Nuh Murat Uludemirci, 2 ay önce boşandığı 34 yaşındaki Leyla Dönmez'i tabancayla ağır yaralayıp, eşinin ilişkisi olduğunu iddia ettiği iş arkadaşı 23 yaşındaki Volkan Dal'ı öldürdü.

Yayınlanma: 12.11.2017 - 00:00
Abone Ol google-news

Olay, dün saat 21.00'de, merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındayken, Nuh Murat Uludemirci ile evlenen Leyla Dönmez'in bir çocuğu oldu. Özel bir şirkette çalışan Dönmez, Uludemirci'ye kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Bunun üzerine cumhuriyet savcılığı, Uludemirci'ye 2 ay evden uzaklaştırma cezası verdi.

CEZASI BİTTİ, CİNAYET İŞLEDİ
İki ay önce boşandığı Dönmez'in birlikte çalıştığı Volkan Dal ile ilişkisi olduğunu iddia eden Uludemirci, telefonla eski eşini arayıp, tehdit etmeye başladı. Uzaklaştırma cezası biten Uludemirci, olay günü işten çıkan Dönmez ile birlikte yürüyen Dal'a kurşun yağdırdı. Kanlar içinde yere yığılan Dal, olay yerinde yaşamını yitirdi. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Dönmez ise Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

ERKEK TERÖRÜ BAHANESİ: NAMUSUMU TEMİZLEDİM 

Olayın ardından kaçmaya çalışan Uludemir'i, kavşakta görev yapan bir trafik polisi yakaladı. Suç aleti silaha da el koyan polis, telsizden asayiş ekiplerini anons etti. Gözaltına alınan şüpheli, sorgusunda, "Çocuğu yaşındaki erkekle birlikte oluyor. Namusumu temizledim" dedi.

Zanlı Nuh Murat U. ifadesinde şunları söyledi; "Eşimle boşanmadan önce iş yerinde 11 yaş küçük biriyle beni aldattığını öğrendim. Leyla eve geldiğinde, 'Çocuğun yaşında biriyle birliktesin utanmıyor musun?' diye tepki gösterdim. Bunun üzerine Leyla babasının evine gitti. Ondan sonra bir daha dönmedi. 2 ay önce de resmi olarak boşandık" 

CİNAYET ANLARINI ANLATTI 

"Süleyman Demirel Bulvarı'ndan araçla giderken otobüs durağında boşandığım Leyla ile yanında genç bir şahsı gördüm. Aracı 150 metre ileriye park ettim ve yürüyerek onların yanına geldim. Tabanca ile önce Leyla'ya 2-3 el ateş ettim. Daha sonra yanındaki şahsın bana doğru hamle yaptığını görünce şahsa da ateş ettim. Sonra da oradan kaçtım. Kaçarken yere düştüm, kafam, omzum yere düştüğüm için yaralandı. Bir süre sonra da polisler beni yakaladı."

İfadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimine getirilen zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada hastanede tedavisi süren Leyla D.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Volkan D.'nin cenazesi ise yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler