Antalya'da vahşet! 3 ve 5 yaşlarındaki iki çocuk ile babaları evde ölü bulundu

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde adı açıklanmayan baba, 3 ve 5 yaşındaki biri kız 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Yayınlanma: 12.11.2017 - 14:54
Abone Ol google-news

<video:864673>

Soğucaksu Mahallesinde müstakil bir evde yaşayan aileden bir süredir haber alınamayınca ev sahibi eve gitti. Kapıyı açan olmayınca durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekibi, eve girdiğinde bir adam ve çocuğunun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cenazeler morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Olay yerine gelen polis ekipleri ev sahibinde bulunan yedek anahtarla içeriye girdi. İçeri giren polis ekipleri 40 yaşında henüz ismi açıklanmayan baba ve 2 kız çocuğunun cansız bedeniyle karşılaştı. Babanın cinnet geçirdiği ve iki kız çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edildi. 40 yaşındaki babanın daha önce adli kaydının bulunduğu ve eşinden ayrı yaşadığı öğrenildi. Olay yerine Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da gelirken, olayla ilgili bilgi alarak ev içerisinde incelemelerde bulundu.

 EMNİYET MÜDÜRÜ: BİR FACİA

 Evden çıktıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, “Gerekli incelemeler yapılacak. İçeride bir baba iki çocuğu var. Aile içi bir dram olayı, facia. 3 ve 5 yaşlarında iki çocuk öldürülmüş. Sonra da kendisi intihar etmiş. Görüntü intihar görüntüsü. Silah elinde. Gerekli incelemeler yapılacak. Anlaşılan o ki, Perşembe gününden beri haber alınamayan bir aile. 1,5 ay önce buraya yerleşilmiş.

 POLİSTE KAYDI VAR

 Polisiye yönünden geçmiş kayıtları olan bir şahıs. Gerekli adli soruşturma, kapsamlı bir şekilde yapılacak. Ailesine haber verildi. Aile geliyor ve kendileriyle görüşülecek.

 40 yaşında bir baba, 3 ve 5 yaşında kız çocukları. Çocuklar muhtemelen silahla öldürülmüş. Ev içerisinde silah ve kurşun izleri var. Sonrasında da kendisi intihar etmiş görüntü bu.

 "SAHTE KİMLİK BİLGİLERİ VAR"

 "Birkaç sahte kimlik bilgileri var. Önceden karıştığı bir adli olayı var. O nedenle de şu andaki ismi ve üzerinde evi kiralarken kullandığı kimlikleri soruşturma açısından şu an söylemeye gerek yok” 

2.5 AY ÖNCE DE EŞİNİ VURMUŞ

Antalya'nın Aksu ilçesinde, baba Göksel Akşeker'in intiharından önce tabancayla öldürdüğü çocuklarının 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu olduğu belirlendi. Akşeker'in, geçen 30 Ağustos'ta ise eşi Şura Akkök Akşeker'i Konyaaltı ilçesi Liman mahalllesinde tabancayla vurup, yaraladığı, öldüğünü düşünerek de olay yerinden kaçtığı ve o günden bu yana firari olduğu belirlendi.

2 YIL ÖNCE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Göksel Akşeker'in, 2 yıl önce de 13 katlı apartmanın 11'inci katındaki dairenin penceresine çıkarak, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. İntihar girişimi sırasında çeşitli yerlerini bıçakla keserek, kendisini yaralayan ve 'Mehdi' olduğunu ileri süren Akşeker'in 6 saat sonra polisin çabasıyla pencereden indirildiği öğrenildi. Öte yandan evde yapılan aramada, Akşeker'e ait sahte 20 kimlik ele geçirildi.

ÇOCUKLARIN CENAZELERİ, AYNI TABUTTA

Babaları tarafından öldürülen minik Hira ile Elasu'nun cenazeleri, polisin cinayet mahallindeki incelemesinin ardından aynı tabuta konularak, adli tıp kurumuna götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler