Balona rövaşata atan adamın kim olduğu ortaya çıktı… Beşiktaş maçına bekleniyor

Ankara Kızılay'da balona röveşata atmaya çalıştığı görüntü sosyal medyada binlerce kez paylaşılan kişinin kimliği de ortaya çıktı. Şahsın, ailesinden ayrı yaşayan, 22 yaşındaki Gülbay Türkücü olduğu öğrenildi.Öte yandan 'Yurt dışında bir Şampiyonlar Ligi maçını izlemek istediğini' açıklayan Türkücü, 6 Aralık'taki Leipzig-Beşiktaş maçına davet edildi. Gülbay Türkücü bulunursa Almanya'ya maç izlemeye götürülecek.

Yayınlanma: 13.11.2017 - 15:21
Abone Ol google-news

Olay, Ankara Kızılay'da Atatürk Bulvarı üzerindeki bir kuyumcu dükkanı önünde meydana geldi. Sosyal medyada en çok izlenenler arasında yerini alan görüntüde, havadaki balona rövaşata atmaya çalışıp başarılı olamayan adamın görüntüsünü sosyal medyada paylaşan kuyumcu Güray Başak, İhlas Haber Ajansına konuştu.

Başak, olayın cumartesi günü saat 11.25 sıralarında gerçekleştiğini belirterek olayı şöyle anlattı:

“Bir gürültü sesi duyunca dışarıya baktım. Bir arkadaş yerde yatıyordu. Bizde 'herhalde ayağı kaydı düştü' diye düşündük. Bizim arkadaşlardan birisi, ‘ağabey ayağı kaymadı balona rövaşata atmaya çalıştı’ dedi. 'Burası Kızılay'ın göbeği, böyle bir şey olmaz' diye düşündük. Kamera kayıtlarına baktık. Gördük ki gerçekten arkadaş balona rövaşata atmaya çalışmış. Bizde biraz insanları güldürelim istedik.”

Herkesin konuştuğu 'Balona rövaşata çeken adam'dan açıklama: Benim bir hayalim var...


“3 haftadır kayıpmış”

Güray Başak, “Daha sonradan anladık ki, bu arkadaş 3 haftadır kayıpmış” diyerek, görüntüyü sosyal medyada paylaştıktan sonra yaşanan gelişmeleri anlattı. Başak, "Gece saat 03.00'de Kahramanmaraş’tan bir arkadaş beni aradı, 'Ben görüntüsünü paylaştığınız kişinin ağabeyiyim, 3 haftadır kayıp. Bizde onu arıyoruz. Tekrar gelirse bize haber verir misiniz?' diye not bıraktı. Biz de kendisiyle henüz bir irtibat kuramadık" dedi.

MAÇA GİTMEK İSTİYORUM DEMİŞTİ YANIT GELDİ: LEIPZIG DEPLASMANINA BEKLENİYOR

Öte yandan görüntülerin ilk kez ortaya çıktığı Ekşi Sözlük’te Gülbay Türkücü olduğunu savunan bir yazar, önceki gün bir yazı kaleme almış ve “Benim bir hayalim var. Bunu söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ancak dünden beri insanlar hayallerinin peşinden gittiğinde başaramayacakları şey olmadığını düşünüyorum. Şu ana kadar yurt dışına gitme fırsatım olmadı, ileride olacak gibi de görünmüyor. çocukken saat 21:45’te şampiyonlar ligi maçları için tv karşısına geçtiğimde o görüntüler beni çok heyecanlandırırdı. “Bir gün yurt dışına gidip maç izleyebilecek miyim acaba?” diye düşündüm hep. 6 Aralık’taki Leipzig-Beşiktaş maçına gidip o atmosferi yaşamak, bir günlüğüne de olsa o çocuğun hayalini gerçekleştirebilmek beni çok mutlu ederdi. Keşke beşiktaşlı yöneticilere ve futbolculara ulaşabilse bu mektubum.” demişti.

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN YANIT GELDİ

Balona röveşata atan adama Beşiktaş cephesinden yanıt geldi. Vodafone Park’ın sosyal medya ilişkilerini yürüten reklam ajansın Türkücü’nün talebine ilişkin açıklama yaptı. Ajanstan yapılan açıklamada “Bu güzel arkadaşa ulaşmaya çalışıyoruz. Talebiyle ilgili güzel bir takım haberlerimiz var” denildi. Ajansın, 6 Aralık’ta Almanya’da oynanacak Leipzig- Beşiktaş maçına götürmek için Türkücü’ye ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler