Atatürkçülüğe soyunan Hilal Kaplan bu tweetleri de silecek mi?

Bir hafta boyunca Abdullah Öcalan övgülerini silen Hilal Kaplan şimdi de Atatürkçü oldu.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 12:18
Abone Ol google-news


Çözüm süreci adı verilen süreç boyunca Cumhuriyet dönemi politikalarını sert sözlerle eleştiren ve Abdullah Öcalan'ı öven yazılar yazıp tweetler atan Hilal Kaplan, çözüm süreci sona erdikten sonra bu kez de eski tweetlerini silmişti.

Hilal Kaplan üç gündür bu paylaşımları silmekle meşgul

Hilal Kaplan: "Ne Mutlu Türk'üm" dedi de ne oldu?

Erdoğan ve AKP'nin 2019 seçimlerinde yüzde 50 barajını geçmesi için Atatürk konusunda yıllardır sürdürdükleri söylemi terk ederek 'Atatürkçülüğü' keşfetmelerinin ardından Hilal Kaplan bu kez de 'Atatürkçü' oldu!

 "ATATÜRK'Ü SAVUNACAĞIZ"

Hilal Kaplan, ABD'ye seslendiği "Kırmaya çalıştığınız yerden birleşeceğiz" başlıklı bugünkü yazısında 'ABD Büyükelçiliği, burayı iyi çevir' diyerek şu satırları yazdı:

 "Bizi nerden kırmaya çalışıyorsanız orada birleşeceğiz. NATO'da hedef tahtasına koyduğunuz Atatürk'ü savunacağız, Erdoğan'ı savunacağız, Türkiye'yi savunacağız."

 ATATÜRK İÇİN NELER YAZMIŞTI?

 Erdoğan ve AKP'nin hızlı dönüşü ile 'Atatürk' savunuculuğuna soyunan Kaplan'ın arşivi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal kurtuluş savaşı ve cumhuriyet devrimi kazanımlarını hedef alan yazılar ve Twitter mesajları ile dolu.

 

 'Atatürkçü' olmaya karar veren Kaplan'ın, Öcalan hakkındaki övgü dolu tweetlerini sildiği gibi, şimdi de Atatürk hakkındaki hakaret ve alaycı tweetlerini de silip silmeyeceği merak ediliyor.

Eski 'Pelikan'cıdan şok itiraflar: Hilal Kaplan ve kocası...

Türk Bayrağı'nın ismi değişsin diyen Hilal Kaplan'dan Bahçeli güzellemeleri

Erdoğan ve Davutoğlu yandaşları birbirine girdi: Yalıda oturuyorsun, rezidansta oturuyorsun

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon