Trakya'da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen yağmur İstanbul’da başladı. Kırklareli Dereköy'de ise kar yağışı başladı.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 12:28
Abone Ol google-news

<video:869796>




Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yağış öğle saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Bulutlar nedeniyle öğlen saatleri olmasına rağmen İstanbul semaları karardı. Bir anda bastıran yağmurun etkisiyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, rüzgarın da etkisini arttırdığı görüldü.

Taksim'de öğretmen evinin çatısının bir bölümü uçtu.

Taksim'de sağanak yağmur- VİDEO

RÜZGAR AĞACI DEVİRDİ

Zeytinburnu'nda şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi; iki araç hasar gördü.

D-100 Karayolu Edirne istikametinde Cevizlibağ mevkiinde yol kenarındaki ağaç şiddetli rüzgarın etkisiyle seyir halindeki iki aracın üzerine devrildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken; araçlarda maddi hasar oluştu. D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

<video:869876>

Zeytinburnu'nda şiddetli rüzgar... Devrilen ağaç 2 araca zarar verdi 

 

 

UÇAKLAR PİSTİ PAS GEÇTİ

İstanbul'da olumsuz hava koşullarının yanı sıra rüzgar etkisini artırdı. Atatürk Havalimanı'nda uçakların iniş ve kalkışı için pist değişikliği yapıldı ve bu nedenle inişlerde kısa süreli gecikmeler yaşandı. Gelen uçaklar ortalama 10-15 dakika havada tur attıktan sonra iniş alabiliyorlar. Rüzgarın etkisini artırdığı anlarda ise Türk Hava Yolları'nın altı uçağı pisti pas geçmek zorunda kaldığı öğrenildi. 

TRAKYA'DA KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Kırklareli Dereköy Sınır Kapısı’nda sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 7 santimetreye ulaştı. Bulgaristan’a açılan sınır kapısı Dereköy ve çevre köyler beyaz örtüyle kaplandı.

Trakya Bölgesi’ne mevsimin ilk karı bu sabah saatlerinde düşmeye başladı. Balkanlar’da yaşanan kar yağışı ve soğuk hava, etkisini Kırklareli’nde de gösterdi. Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre, hava sıcaklığının 0 ila 2 derece arasında seyrettiği bölgede gün içerisinde zaman zaman kar yağışının yeniden etkili olması bekleniyor. 

 

İstanbul'da yağışlar ne kadar sürecek? 

İstanbul'da yağmur aniden bastırınca ortaya bu görüntüler çıktı

İzmir'de dolu, Çeşme'de hortum


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler