Ümit Özdağ'ın 'Obez Suriyeliler' paylaşımına tepki yağdı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, partisi tarafından hazırlandığı tahmin edilen 'propaganda kartları' üzerinden Suriyelileri hedef gösteren paylaşımlarda bulundu. Özdağ'ın paylaşımının altına tepki yağdı.

Yayınlanma: 23.11.2017 - 10:52
Abone Ol google-news

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, partisi tarafından hazırlandığı tahmin edilen 'propaganda kartları' üzerinden Suriyelileri hedef gösteren paylaşımlarda bulundu. Paylaşımın altına ise takipçilerinden tepki yağdı.

Ülkelerindeki savaşta ve ölümden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Türk halkının bu zor gününde yanında olmaya çalıştığı Suriyelileri açıkça hedef gösteren propaganda kartlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ümit Özdağ'ın daha önce de benzer paylaşımlar yaptığı görüldü. Benzer kartların partinin yeni yapılanan teşkilatlarına ait hesaplar üzerinden yayıldığı öğrenildi. Kartların parti merkezi ya da farklı organları tarafından hazırlanarak servis edildiği düşünülüyor. Türkiye'de yaşayan Suriyelileri hedef alan Özdağ, Türkiye'deki açlık ve yoksulluğu Suriyelilere bağlayarak, Suriyelilerin yüzde 32.6'sının "fazla kilolu" olduğunu öne sürdü.

Özdağ'ın ırkçı paylaşımları şöyle:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler