10 yaşındaki çocuğunu öldüren anne tutuklandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunu komşusu ile yatakta görmesi sonucu boğarak öldüren anne ve sevgilisi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Anne Zeynep K. gazetecilerin 'Pişman mısınız?' sorusunu yanıtsız bıraktı. Mahkeme annenin tutuklanmasına karar verdi.

Yayınlanma: 23.11.2017 - 12:01
Abone Ol google-news

Olay, dün sabah saatlerinde Karasu ilçesi İncilli Mahallesi Stat Caddesi üzerinde meydana geldi. Stat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Zeynep K., polis ekiplerine kendisini ihbar ederek 10 yaşındaki oğlu Necmi Talha Keleşoğlu'nu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince Talha Keleşoğlu'nun cansız bedeni evde bulundu. Anne Zeynep K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne Zeynep K. sorgusunda, komşusu olan T.Y. ile yasak aşk yaşadığını ve oğlunun onları yatakta gördüğünü belirterek, Turhan Y. ile oğlunu boğarak öldürdüklerini itiraf etti.

Emniyetteki sorguları tamamlanan katil zanlıları sabah saatlerinde alınan sağlık raporu alınmak üzere Yenikent Devlet Hastanesine çelik yelek giydirilerek getirildi. Anne gazetecilerin ‘Pişman mısınız?’ sorusunu yanıtsız bırakırken, gözaltına alınan Turhan Y., ise güvenlik nedeniyle başka hastanede alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye sevk edilen anne Zeynep K. tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan T.Y., ise adli kontrol şartı ile serbest kaldığı öğrenildi.

OKULUN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYDİ

Karasu ilçesinde bulunan Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Necmi Talha Keleşoğlu'nun ölüm haberi okulunda da büyük üzüntüye neden oldu. Necmi Talha Keleşoğlu'nun okuldaki başarılı öğrencilerden olduğu belirtildi.

Annesinin sevgilisiyle ilişkisine şahit olan çocuk yastıkla boğuldu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler