ASELSAN'da inceleme... Erdoğan’a intihar raporu

Türkiye savunma sanayisinin amiral gemisi Aselsan’da yaşanan son intihar olayını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakından izlediği ve bilgi aldığı öğrenildi.

Yayınlanma: 28.11.2017 - 21:33
Abone Ol google-news

Türkiye savunma sanayisinin amiral gemisi Aselsan’da yaşanan son intihar olayını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yakından izlediği ve bilgi aldığı öğrenildi. İntihar eden mühendis K. P’nin bir süredir antidepresan ilaç kullandığı, psikiyatr takibinde olduğu ve grup terapilerine katıldığı öğrenildi.

Geçen hafta kurumda çalışan başarılı mühendis K. P. yaşamına son verdi. Önceki intiharlar nedeniyle hassas bir konu olarak devletin üst katlarında tartışılan konu için Milli Savunma Bakanlığı jet hızıyla müfettişler görevlendirdi. Müfettişlerin incelemelerinin henüz sonuçlanmadığı öğrenilirken, kurumda benzer olaylara Cumhurbaşkanı Tayyip Erdğan’ın da yakından ilgi gösterdiği dile getirildi. Bu kapsamda yaşanan olay nedeniyle Cumhurbaşkanlığı’nın anında raporla bilgilendirildiği kaydedildi. Erdoğan’ın yaşanan olaya ilişkin yapılan incelemeleri de yakından takip ettiği ve sonuç konusunda bilgilendirileceği belirtildi. Ayrıca intihar olayını istihbarat kurumlarının da araştırdığını, elde edilen ayrıntıların da Cumhurbaşkanlığı ile paylaşılacağı bildirildi.

Kurumda daha önce çalışırken yaşamlarına son verenler hakkında yargı süreci yeniden başlatılmıştı. Bu kapsamda geçen hafta yaşanan olayın da ayrıntılı bir şekilde araştırılacağı dile getirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler