Zonguldak'ta erkek terörü: Eski karısını ve kızını öldürdü, oğlunu yaraladı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Güngör K, boşandığı 39 yaşındaki Gülay Gökdemir ile kızı 11 yaşındaki Betül K'yi tabanca ile vurarak öldürdü, oğlu 15 yaşındaki Barbaros K'yi ise ağır yaraladı. Güngör K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma: 02.12.2017 - 08:50
Abone Ol google-news

Olay, saat 21.30 sıralarında Yeni Mahalle'deki TOKİ Konutları'nda meydana geldi. Pide fırınında çalıştığı belirtilen Güngör K, çocuklarını ziyarete gelen bir süre önce boşandığı Gülay Gökdemir ile bilinmeyen nedenle tartıştı. Daha sonra yanındaki tabancayı çekti, Gülay Gökdemir ile çocukları Barbaros ve Betül K'ye ateş etti.

Silah sesleri üzerine bina sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, daireye girdiklerinde anne ve çocuklarını, yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Gülay Gökdemir ile kızı Betül K'nin yaşamını yitirdiği saptandı. Ağır yaralanan Barbaros K, ambulansla Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Güngör K, olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı eşliğinde evde inceleme yapıldı.

TUTUKLANDI
Boşandığı 39 yaşındaki Gülay G. ile kızı 11 yaşındaki Betül K.'ı tabanca ile vurarak öldüren, oğlu 15 yaşındaki Barbaros K'ı ağır yaralayan Güngör K., savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Kaçar, 'yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler