Kediye işkence yapan asker 'Nişanlımdan ayrıldım, alkollüydüm, pişmanım' dedi, serbest bırakıldı

Türkiye'yi ayağa kaldıran Erzincan Orduevi önündeki vahşetin şüphelisi gözaltına alınan er Taner H.'nin ifadesi ortaya çıktı. 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve pişmanlık duyduğunu söyledi. Kediye işkence yapan er, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 04.12.2017 - 14:05
Abone Ol google-news

<video:879169>

Erzincan Orduevi'nde çekilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir askerin yavru kediye yaptığı akılalmaz işkence büyük tepki topladı. Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülerin ardından er olduğu belirtilen Taner H. gözaltına alındı. Caninin savcılık ifadesinde kendisinin de hayvan beslediğini, 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu savunduğu öğrenildi.

Prof. Dr. Verimli: Kediye işkence eden kişinin ağır cinsel travmaları olabilir

 Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er adliyeye sevk edildi.cKent merkezindeki subay orduevinde yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığı için gözaltına alınan Taner H, inzibatlar tarafından Erzincan Adliyesine getirildi.

 "Nişanlımdan ayrıldım, alkollüydüm, pişmanım"

Taner H.'nin, savcılıktaki ifadesinde İstanbul'da yaşadığını, hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini, 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

 Taner H, ifadesinin ardından uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan tahlili yapılması amacıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 

 Kediye işkence yaptığı tespit edilen Muhabere Er T.H. gözaltına alındıktan sonra sabah adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren asker daha sonra askeri inzibatlar tarafından askeri araçla sağlık kontrolü için Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen T.H., tekrar adliyeye sevk edildi. 

SERBEST BIRAKILDI

Erzincan Orduevi önünde kediye işkence yapan er, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Erzincan kent merkezinde orduevi nizamiyesi önünde yakaladığı kediyi yumruklayıp tekmeleyen er gözaltına alınmıştı. Er Taner H., Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadesinin ardından TCK 151-2 suçundan Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. Taner H., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 Erzincan Orduevi önünde dehşet! Yavru kediye akılalmaz işkence

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler