Tek seansta 7 santim incelme sağlayan yöntem

'Ahtapot Zayıflama' yöntemini önemine değinen Zayıflama ve Detoks Uzmanı Meltem Şarkışlalı, ''Ameliyat olmaktan korkanlar, özellikle kilo veremeyenler için tek seansta 7 santim incelme sağlayan bir yöntem. ABD'de yaygın olarak uygulanmaya başlandı'' dedi.

Yayınlanma: 06.12.2017 - 11:21
Abone Ol google-news

Günümüz birçok kişinin sorunu olan fazla kilolar, diyet ve sporla kolay verilemiyor. Çağımızın çalışma şartları da kilo vermeye değil, almaya müsait. Zayıflama ve Detoks Uzmanı Meltem Şarkışlalı, 'Ahtapot Zayıflama' yöntemi ile tek seansta 7 santim incelme sağlandığını açıkladı. Şarkışlalı, 'Ahtapot zayıflama yöntemi konusunda bilgiler verdi. Kilonun yalnız verilemeyeceğini belirten Şarkışlalı, iyi bir takip ile kiloların verilebileceğini aktardı. Filtreli ve sade kahvenin iyi bir ödem atıcı olduğuna dikkat çeken Kışlalı, kilo verirken her sabah tartılmayı tavsiye etti. Ayrıca Şarkışlalı ödem atıcı ve yağ oluşumunu engelleyen çayın tarifini verdi.

'Ahtapot Zayıflama' yönteminin dünyada son trendlerinden biri olduğunu belirten Meltem Şarkışlalı, ''Ameliyat olmaktan korkanlar, özellikle kilo veremeyenler için tek seansta 7 santim incelme sağlayan bir yöntem. ABD'de yaygın olarak uygulanmaya başlandı. En önemli avantajlarından 1 tanesi, seansa girdiğinizde ameliyatsız,acısız, ağrısız ve iğnesiz şekilde minimum 7 santim incelebiliyorsunuz. Bu göbek bölgesinde daha fazla olabilir. Vücudun her bölgesine uygulanabilir. Yıllarca kurtulamadığınız bir göbeğiniz, yan simitleriniz ya da kollarınızda sarkmalar var. 5 etki birden olduğu için zaten ahtapot zayıflama denilmiş. Bacak içindeki yağlar, kol bölgesindeki yağlar, mide özellikle karın bölgesinde çok etkili bir sistem. Hem yağların atımını gerçekleştirmesi hem sıkılaştırması hem de toparlamasından dolayı ahtapot zayıflama deniliyor.Özellikle büyük rakamlı kilo veren kişilerde vücudunda sarkmalar oluşuyor. Bu yöntem sarkmayı engellediği gibi aynı anda toparlayabiliyor. En güzel avantajı ise tek seans uygulanabilir ve ameliyatsız olması. Pek çok kişinin en önemli sorunu şuanda bölgesel yağlar ve obezite. Göbek, spor ve diyet yapsalar bir türlü gitmiyor. Yıllarca oluşan yağ birikimleri 'Ahtapot Zayıflama' yöntemi ile tek seansta ameliyatsız olarak giderebiliyor'' dedi.

''Kilo verirken asla yalnız değilsiniz''
Kiloların yalnız verilemeyeceğini dile getiren Şarkışlalı, ''Kilo verirken asla yalnız değilsiniz. Çünkü kilolar yalnız verilemez.İnsanlar yıllarca diyet ve spor yaptılar. Hepsini çok fazla yapmak bir fayda getirmedi. Özellikle bölgesel yağlar birikti. Ne kadar fazla diyet yaparsanız o kadar fazla kilo alırsınız. Eğer kilo almak istemiyorsanız, diyet yapmayı bırakın. Kilo verirken sizi yalnız bırakmıyoruz. Çünkü sizin bir takım alışkanlarınız, bağımlılıklarınız ve vazgeçemeyeceğiz yiyecekleriniz var. Örneğin; her akşam televizyon karşında karbonhidrat yemeye alıştıysanız birdenbire bunu kesmek kişiye çok zor gelebilir ve kilo veremez. Biz, aslında kişi neredeyse 20 saat takip ediyoruz, beraber hareket ediyoruz. Mutlu ederek ve daha doğrusu yedirerek kilo verdiriyoruz. Diyet listesi söz konusu değil. Artık diyet yapmak kişilere zor geliyor. Avantajı şu; kişi yıllarca veremediği kilolardan bu yöntem sayesinde çok çabuk kurtuluyor. Çünkü kendisini size teslim ediyor. Siz ona ne yapması gerektiğini söylüyorsunuz. İş hayatı varsa yoğunluğunu inceliyorsunuz. Çünkü herkes, her zaman her tülü yemeğe ulaşamıyor. Çok zor diyet listeleri vardır; haşlamalar ve bir takım sebzeler. Bunları bulabilme ortamınız yoksa o zaman nasıl kilo vereceksiniz? Bu yöntem, bulunduğunuz ortam ve şartlara göre sizi her gün çok sıkı takip ederek kilo vermenizi organize ediyor'' şeklinde konuştu.

''Biz, aslında '3 günde 3 kilo' sloganı ile yola çıkıyoruz''
Şarkışlalı sözlerine şöyle devam etti: ''Biz, aslında '3 günde 3 kilo' sloganı ile yola çıkıyoruz. Kişi, hem ilk hafta vücuttan ödemi atabiliyor hem metabolizması hızlanıyor hem de kilo vermeye başlıyor. Bu takip sistemi ile kilo vermemesi imkansız. Bu yöntemde en önemlisi ilk günden itibaren kilo veremeye başlanılması. Eğer kiloyu ilk günden itibaren veremiyorsanız bütün motivasyon ve moraliniz bozulur. İstediğiniz yedirerek; aslında sizi mutlu ederek bunu yapıyoruz. Ama size zararlı olan yiyecekleri uzmanlarımızla beraber çıkararak bunu yapıyoruz. Örneğin; zararsız olduğunu gördüğünüz bir yiyeceğin size faydalı olduğunu düşünebilirsiniz. Yoğurt çok tüketebilirsiniz, çok faydalıdır. Ama mayalı olduğu için bazı kişilerin vücudunda yağ oluşumunu kolaylaştırabilir. Aslında kendisine hangi yiyeceklerin uygun olduğunu öğretiyorsunuz ve bu şekilde hareket ediyorsunuz''diye konuştu.

''Kilo verirken her sabah tartılın''
Kilo verirken her sabah tartılmayı tavsiye eden Şarkışlalı, ''Özellikle sabah aç karınla lütfen tartıya çıkın. Çünkü bir önceki günü hesabı, o gün kapanmış oluyor. Bu durumda kendileri daha rahat kontrol edebililer. Eğer kilonuz kontrol altında tutmak istiyorsanız, lütfen tartıdan kaçmayın. Akşam hangi yiyecekleri yiyeceğinize bakın. Belki o yiyecek sizin vücudunuzda ödem yapmaya başlamıştır. Eğer çok kilo aldığınızı hissediyorsanız, sıvı ağırlıklı beslenmeyi tavsiye ediyorum. Çünkü sıvı ağırlık beslenme, mideyi yormadığı ve bağırsak sistemini çalıştırdığı için yağların oturmadan dışarı atılmasını daha kolay sağlar'' açıklamasında bulundu.

''Kahve, çok ödem atıcıdır''
Akşam saat 19.30'dan sonra yemek yemeği tavsiye etmediğini söyleyen Şarkışlalı, ''O saatten sonra yiyeceğiniz her yemek yağ olarak geri dönecektir. Bitki çayları önemli. Kahve, çok ödem atıcıdır. Filtre kahve, sade Türk kahvesi tavsiye edebilirim. Vücuttan ödemi atmak, tokluğu sağlamak ve metabolizmayı hızlandırmak istiyorlarsa bol bol sade kahve içsinler. Krema ve süt karıştırmasınlar'' dedi.
Vücudunda ödem ve yağ oluşumu olanlar için çay tarifi veren Şarkışlalı, ''Adaçayını, mısır püskülünü ve kiraz sapını karıştırıyorlar. Bunu demledikten sonra birazcık zencefil ilave edin. Her akşam yatmadan önce bu çayı tüketin. Gece boyunca vücudunuzdan ödemi ve toksinleri attığını hissedeceksiniz'' şeklinde konuştu.

''Kolay ve hızlı kilo verdirmek çok önemli''
Ünlülere kilo hızlı kilo verdirdiği için Ünlü Avcısı lakabını aldığını belirten Şarkışlalı, ''Kolay ve hızlı kilo verdirmek çok önemli. Ünlülerin bu konuda çok acelesi var. Özellikle futbolcularda çok fazla rastlıyoruz. Antrenörlerde ya da oyuncularda görüyoruz. Bir anlaşma yapmış oluyorlar. Bir kıyafetin içerisine girmeleri gerekiyor ve hiç zamanları yok. 1 haftada hemen kilo vermeye başlayabilirsiniz. Kilo vermek için aylarca beklemenize gerek yok. Yeter ki vücudunuzu, özellikle vücut haritanızı iyi çıkaralım ve analiz edelim. Nasıl kilo vereceğinizi vücudunuza öğretebilirsek o günden itibaren tartıya çıktığınız andan itibaren mutlu olabilirsiniz'' ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler