Gözaltına alınan İnci Sözlük’ün kurucusu Serkan İnci, serbest bırakıldı

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci, sabah saatlerinde gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakılan İnci, sosyal medya hesabından, 'kendisine fazla sorumluluk yükleyen insanların' Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yaptığı şikayet sonrası gözaltına alındığını söyledi.

Yayınlanma: 08.12.2017 - 08:34
Abone Ol google-news

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci kişisel Twitter hesabından gözaltına alındığını yazdı.

 İnci gözaltına alındığını "Evden göz altına alındım, ifadeye gidiyoruz. Sabah 6, hayırdır inşallah bakalım" ifadeleriyle duyurdu.

 İşte o paylaşım:

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci’nin AKP'den seçimler için yüklü miktarda para aldığı iddia edilmişti.

PELİKAN YALISI'NDA FOTOĞRAFI ÇIKMIŞTI

Bir dönem Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınan Serkan İnci’nin, Pelikan Bildirisi’nin hazırlandığı Kuzguncuk’taki Beyaz Köşk’te çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıkmıştı. Ayrıca Serkan İnci’nin, AKP içinden 450 bin dolara yakın bir miktarda sosyal medya için para aldığı, pazarlığın ise 2 milyon dolardan başlatıldığı iddia ediliyor.

İnci Sözlük’ün kurucusu Serkan İnci için AKP’den seçimler için para aldığı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevi bırakması sürecini başlatan Pelikan Bildirisi’ne katkı verdiği iddia edilmişti.

Pelikan iddiası, Serkan İnci’nin Pelikan Bildirisi’nin hazırlandığı Kuzguncuk’taki Beyaz Köşk’te çekilmiş fotoğrafının ardından gün yüzüne çıktı.

 AKP’nin trolleri, Pelikan’ın paralı tetikçiliğiyle suçladıkları Serkan İnci’nin geçmişteki paylaşımlarını yeniden gündeme getirmişti. Ayrıca Serkan İnci’nin, AKP içinden 450 bin dolara yakın bir miktarda sosyal medya için para aldığı, pazarlığın ise 2 milyon dolardan başlatıldığı iddia edilmişti.

 Serkan İnci “15 Temmuz darbe girişimin ardında 15 gün PC’nin başından kalkmadan algı operasyonlarına karşı mücadele ettim” paylaşımının ardından sosyal medyada alay konusu olmuştu.

İşte İnci Sözlük’ün sahibi Serkan İnci’nin eski paylaşımlarından bazıları:

 

SERBEST BIRAKILDIĞINI YİNE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

 

Serbest bırakıldığını, gözaltına aldığında olduğu gibi, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden duyuran İnci, 'kendisine fazla sorumluluk yükleyen insanların' Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yaptığı şikayet sonrası gözaltına alındığını söyledi.

 

 'DEVLET BÜYÜKLERİNİN CİDDİYE ALMASI LAZIM'

 

 İnci, paylaştığı videoda BİMER'in suistimal edildiğini, kendisinin vatansever olduğunu söylerken "Bu da OHAL'in geldiği son durumu gösteriyor. Vatanını milletini seven insanlara karşı bu durum olmuşsa, devlet büyüklerinin ciddiye alması lazım. Ben işimin gücümün başındayım. " dedi.

'İnci Sözlük'ün kurucusunun tutuklanması istendi, mahkeme serbest bıraktı

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci de 'Erdoğan'a hakaretten' gözaltında

Sosyal Medya #Sansürüdurdur sloganıyla Taksim'e çağırıyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler