84 yaşındaki adam kuma için damadını öldürdü iddiası! Cinayet anı kamerada

Kayseri'de, evli Arif M. (84), iddiaya göre kuma getirmesine karşı çıkıp kendisini dövdüğünü öne sürdüğü damadı Adnan F'yi (56) av tüfeğiyle öldürdü.

Yayınlanma: 08.12.2017 - 10:39
Abone Ol google-news

<video:882164>

 

Merkez Melikgazi ilçesi Küçükali Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir süredir kuma getirmek istediği öne sürülen Arif M. ile Karayolları'ndan emekli damadı Adnan F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce Arif M., aracında bulunan av tüfeği ile damadını vurdu. Adnan F. yaşamını yitirirken, kavgada yaralanan Arif M., Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Damadını öldüren Arif M., muayenesinin ardından Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'na götürülerek sorguya alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan, 84 yaşındaki kayın babanın damadını öldürdüğü cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Ahmet F.nin ekmek aldığı fırından çıkarak evine doğru gittiği, bu sırada arabasından elinde av tüfeği ile inen kayınbabası Arif M. ile karşılaştığı görüldü. Bu sırada, kaçmaya çalışan Ahmet F.'ye kayınbabasının ateş açtığı ve Ahmet F.'nin yere düştüğü saniye saniye görüntülere yansıdı. Ayrıca, damadı vurduktan sonra kaçmaya çalışan Arif M., görüntülendi.






Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler