Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasına CHP'den ilk tepkiler

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP'den ilk tepkiler geldi.

Yayınlanma: 08.12.2017 - 18:14
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanlığı, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Anayasa'nın 127nci maddesinin verdiği yetki doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca 06.12.2017 tarihinde görevden uzaklaştırılmasına karar verildiğini açıkladı. Bunun ardından CHP'li isimlerden gelen ilk tepkiler şu şekilde: 

CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan: 

İçişleri Bakanlığı tarafından haksız bir şekilde görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye başkanımız Battal İLGEZDİ’ye destek için 19:00 da Ataşehir Belediyesi önünde buluşuyoruz.



CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer:

İçerde ve dışarda her türlü yolsuzluk ve hukuksuzlukla tarihin en itibarsız iktidarının sahipleri;rezil belediyelerinin pisliklerini kirli iktidar gücüyle muhalefet belediyelerine sıçratmaya çalışıyor.
Belediye başkanımıza operasyon bu yüzden...

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem:

Parsel parsel peşkeşe imza atmış Fetöcüleri bando mızıka ile uğurlarlar, sandıkta kazanamadıkları belediyelere ya kayyım atar ya da görevden alma yoluyla “milli iradeye darbe” yapmaya çalışırlar. Sizden korkan sizin gibi olsun! @battalilgezdi34 yalnız değildir!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın:

Ankara'yı parsel parsel satanlara tek bir soruşturma açılmazken CHP'li belediyelere yapılan 2019 Yerel Seçim korkusudur! #BattalİlgezdiSahipsizDeğildir
Kendi yolsuzluklarını, REZAletlerini üst üste koysak buradan MAN adasına yol olur, gündem değiştirmek için CHP'li belediyeleri kullanıyorlar, Battal İlgezdi sahipsiz değildir.


CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat:

Tüm Ataşehirlileri ve örgütümüzü saat 19.00'da Ataşehir Belediye binası önüne iradelerine sahip çıkmaya davet ediyorum.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler