Şanlıurfa'da inşaatta çökme... 4 saatlik çalışmayla enkazdan çıkarılan işçi yaşamını yitirdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Konakyeri köyünde, inşaat halindeki evin tavanında, beton döküldüğü sırada çökme meydana geldi. 6 işçi, molozların arasından yaralı kurtarılıp hastaneye kaldırılırken işçilerden biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yayınlanma: 10.12.2017 - 12:39
Abone Ol google-news

<video:883377>

Bugün saat 08.30 sıralarında, Viranşehir'ın merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Konakyeri köyünde, inşaat halindeki evin tavanında, beton döküldüğü sırada çökme meydana geldi. İhbar üzerine köye çok sayıda arama ve kurtarma ekibiyle sağlık görevlisi sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla işçilerden biri, olaydan yarım saat sonra yaralı kurtarılıp, sağlık görevlileri tarafından ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ekipler, enkaz altındaki diğer işçinin çıkarılması için çalışmalarını sürdürdü. Diğer işçi de olaydan 4 saat sonra yıkıntılar arasından ağır yaralı kurtarılıp, aynı hastaneye götürüldü.

ENKAZ ALTINDAN ÇIKARILAN İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ 

4 saat süren çalışmayla enkaz altından ağır yaralı olarak çıkarılan Suriyeli Delil Muhammed Selim, ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen evli ve 2 çocuk babası Selim, doktorların çabasına karşın kurtarılamayıp öldü. Göçükte yaralanan 2'si Türk, 3'ü Suriyeli olmak üzere 5 işçinin de tedavilerinin devam ettiği açıklandı.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler