Taklalar atarak kaza yaptığı Ferrari'yi bırakıp kaçan Burak Yılmaz'dan ilk açıklama

Sarıyer'de sürücüsünün kontrolünden çıkan lüks araç taklalar atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, kaza yerinde sürücüyü bulamadı. Burak Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum" dedi.

Yayınlanma: 10.12.2017 - 13:05
Abone Ol google-news

 

<video:883392>

 



Kaza, 05.00 sıralarında Sarıyer'de meydana geldi. 34 ET 0056 plakalı lüks spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlattığı sanılan sürücü, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı. 



POLİS KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her ters dönmüş haldeki lüks otomobil ile cipin içini kontrol etti. Ne polis ne de itfaiye, araçta ve çevrede sürücüyü bulamadı. 

"SELÇUK VE OLCAN, KAZA YERİNE GELİP BURAK YILMAZ'I ALDILAR GÖTÜRDÜLER"

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz ? diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan ile Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan ile birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ, AKŞAM İDMAN VAR

Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü. Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından lüks otomobil ile stattan ayrılan Burak'ın İstanbul'da kaldığı öğrenildi. Boro-Mavili oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Trabzonspor'da bu akşam 18.00'de antrenman yapılacak ve Burak'ın da katılması bekleniyor.


Polis ekipleri, lüks aracın sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlattı. 


MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Bu sahaba karşı Sarıyer'de trafik kazası geçiren Burak Yılmaz'ın sağlık durumuna Fanatik ulaştı. Fanatik'in ulaştığı bilgiye göre Burak Yılmaz'ın kaza yaptığını doğrulayan menajeri Ogan Tarhan yıldız futbolcunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Ogan Tarhan, "Allaha şükür Burak Yılmaz'ın durumu şu anda gayet iyi, bir sıkıntı yok" ifadesini kullandı.

"ARACIN SAHİBİ FATİH TERİM'İN DAMADI"

Hürriyet'ten Çetin ve Behlül Aydın'ın haberine göre Selçuk İnan’a ait araç ile oradan uzaklaşan Yılmaz’ın, hastanelik bir durumu olmadığı ve bir arkadaşının evinde oturduğu bilgisi öğrenildi. Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı’nın ortağı olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy’de bulunan bir otoparka çekti. Birçok görgü tanıdığının ifadesi ile kazayı yapanın Burak Yılmaz olduğu kesin olurken, sonrasında aracı kimin polisten alacağı merak konusu oldu. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.

TRABZONSPOR: "BURAK YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

Trabzonspor Kulübü ise meydana gelen kazayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul’da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

BURAK YILMAZ'DAN İLK AÇIKLAMA

Burak Yılmaz yaptığı ilk açıklamada, "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun." dedi.

BURAK YILMAZ'IN İLK İFADESİ

Sarıyer’de, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı’ya ait Ferrari ile kaza yapan Burak Yılmaz’ın önceki akşam Sarıyer Polis Merkezine gelerek, olayla ilgili ifade verdi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün kaza yerini terketmekten 206 TL ceza kestiği Burak Yılmaz, ifadesinde,”Seyir halindeyken araç bir anda aşırı hızlandı, aracın kontrolünü kaybettim. Araç savruldu takla attı. Daha sonra çarparak durdu. Araçtan indiğimde bir cipe çarptığımı gördüm” dediği belirtildi. Burak Yılmaz, olay yerinden ayrılması ile ilgili, bu tür bir durumda karakola giderek ifade vermesi gerektiğini bilmediğinden karakola gitmediğini söylediği belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler