Uyuşturucu ticaretinden mahkum olan Deniz Seki'nin Umre ziyareti "zorunlu ihtiyaç" sayıldı

Uyuşturucu ticaretinden mahkum olduktan sonra, 5 ay önce şartlı tahliye olan Deniz Seki'nin her hafta polis merkezine imza vermesi gerekiyor. 1 Kasım'da Umre'ye giden Seki'nin mazeret izni talebi reddedilmişti. Mahkeme savcılığın itirazını da reddedip 'Umre zorunlu ihtiyaç' diyerek Seki'nin iznini yasal saydı.

Yayınlanma: 13.12.2017 - 10:07
Abone Ol google-news

Deniz Seki, menajeri Özgür Aras ile birlikte geçen ay umreye gitmişti. Seki'nin bu ziyaret öncesi izin krizi yaşadığı ortaya çıktı.

Beş ay önce cezaevinden şartlı tahliye edilen ve her hafta polis merkezine imza vermesi gereken Deniz Seki, 1 Kasım'da Umreye gitmişti. Seki'nin Umre ziyareti öncesi izin krizi yaşadığı ortaya çıktı. Seki, bir gün mazeretli sayılmak için İstanbul Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne başvurdu.

SAVCIDAN İTİRAZ

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberİne göre, Seki'nin mazeret izni talebi reddedildi. Seki, bu kez İstanbul İnfaz Hakimliği'ne başvurdu. Hakimlik izin verdi ama savcılık devreye girip itiraz etti. İtirazı inceleyen İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi ise savcılığın itirazını reddedip 'Umre zorunlu ihtiyaç' diyerek Seki'nin iznini yasal saydı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler