Star gazetesinden bir 'Necip Fazıl' skandalı daha...

Star gazetesinin "Necip Fazıl Ödülleri​"nde bir skandal daha yaşandı. Star gazetesinin manşetindeki “Üstad’a Saygı Gecesi” duyurusuna Abdürrahim Karakoç'a ait olan sözlerin Necip Fazıl'a aitmiş gibi duyruldu.

Yayınlanma: 15.12.2017 - 20:44
Abone Ol google-news
 
2015 yılında Star Gazetesi?'nin?? düzenle?diği "Necip Fazıl Ödülleri?"? ?gecesine ?katılan ?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ?Erdoğan'ın,? ödül gecesinde?? okuduğu ve "Ne diyor Üstat" diyerek Necip Fazıl'a aitmiş gibi sunduğu "Bir namazım bir dua?m? bir de eski seccadem. Hepsi hepsi bu kadar?,? işte benim sermayem?"?? sözlerinin Necip Fazıl'a ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Ödül, jüri tercihleri ve ödüle layık görülen isimleriyle de tartışmalara neden olmuştu.

Gecenin bu yılki gündeme gelen ilk skandalı ise bugün yayımlanan Star'ın manşetindeki “Üstad’a Saygı Gecesi” duyurusuna Abdürrahim Karakoç'a ait olan sözlerin Necip Fazıl'a aitmiş gibi yazılması oldu.

Gecenin ilanında “Ya İslam’la yükselir, ya inkarla çürürsün, bu yol mezarda bitmiyor, gittiğinde görürsün...” sözünün Necip Fazıl'a aitmiş gibi yazılmasına sosyal medyada tepki gösterilirken, Necip Fazıl'ın torunu Şeyma Kısakürek de gelen tepkileri kişisel hesabından paylaştı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler