Yolsuzluk ve rüşvete karşı yürüyen gençlere polis müdahalesi: Gözaltılar var

Ankara'da gençlik örgütleri tarafından düzenlenen "Rüşvete, Yolsuzluğa karşı Hırsızlardan Hesabı Gençlik Soracak" yürüyüşe polis müdahale etti. Polis müdahalesinde 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayınlanma: 17.12.2017 - 15:49
Abone Ol google-news

<video:887969>


Foto: Twitter

Ankara'da Fikir Kulüpleri Federasyonu, Gençlik Muhalefeti ve Öğrenci Kolektifleri tarafından düzenlenen "Rüşvete, Yolsuzluğa karşı Hırsızlardan Hesabı Gençlik Soracak" yürüyüşüne polis müdahale etti.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının yıldönümünde Sakarya Caddesi'ne sloganlarla giren eylemcilere polis sert müdahalede bulundu. Polis müdahalesinde 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

"HIRSIZLARDAN HESABI SORACAĞIZ"

Polis müdahalesinin ardından tekrar bir araya gelen eylemciler gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılmasını talep etti.

Bir öğrenci tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Gençlik istediği zaman, istediği yerde eylem düzenleme hakkına sahiptir. Bu ülkeyi hırsızların, katillerin ve halk düşmanlarının ülkesi haline getirmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin. Gençlik sözünü söylüyor. Sizin tarikatlarla olan kirli ittifaklarınız bize sökmez. Hırsızlardan hesabı her ne olursa olsun soracağız. Gençlik aldanmaz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler