11 adrese yapılan baskında kesime hazırlanan 74 at ve eşek kurtarıldı

Adana'da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin 11 adrese yaptığı eş zamanlı baskın düzenledi.

Yayınlanma: 29.12.2017 - 10:51
Abone Ol google-news

<video:894199>

Adana da dün bataklık alanda bulunan at ve eşek kemiklerinin ardından Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin 10 adrese yaptığı eş zamalı operasyonda; kesilmiş 4 eşek ile kesime hazırlanan atlar yakalandı.

ÇOK SAYIDA AT VE EŞEK YAKALANDI - VİDEO

<video:894927>

Adana’da 4 mahallede 11 ayrı adrese yapılan operasyonda kesime hazır at, eşeklere el konuldu.  Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, dün bir su birikintisinde yüzlerce at ve eşek kemiklerinin bulunması üzerine bu sabah operasyon için düğmeye bastı. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de destek verdi. Ekipler Bahçelievler, Yamaçlı, Akdeniz ve Ali Hocalı Mahallelerinde 11 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. 

KESİME HAZIR 74 AT VE EŞEK TURTARILDI

Adana'da bulunan at ve eşek kemiklerinin ardından sabah saatlerinde başladıkları operasyonları sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ile İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevlileri 74 at ve eşeği kurtardı. Belediyeden yapılan açıklamada 6 hayvanın da ölü olarak bulunduğu belirtildi. Kurtarılan tek tırnaklı hayvanlar, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağına teslim edilirken, hayvan leşleri de bulundukları yerden alındı. Ekiplerin çalışmasının sürdüğü açıklandı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler