Emre Kınay'dan Münir Özkul'un taziyesine giden isme sert tepki: Senin ne işin var orada?

Oyuncu Emre Kınay, Münir Özkul'un ölüm haberi sonrası evine giden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 05.01.2018 - 16:31
Abone Ol google-news
<video:899376>

 

 

Usta sanatçı Münir Özkul'un hayatını kaybetmesi sonrası evine taziye ziyaretine giden AKP'li Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a sert tepki geldi.

Oyuncu Emre Kınay, Demircan'ın saldırılarını hatırlatırken, "Bugün yazmak istemezdim ama sevgili kızı Güner’in yaninda gorunce duramadım! Münir babanın defalarca sahnesine çıktığı Karaca Tiyatro'yu kapatan, filmlerinin galalarının yapıldığı Emek Sineması'nı paramparça AVM tepesine tıkıştıran belediye baskanı! Senin ne işin var orada? Affedin!" ifadelerini kullandı.

 MÜNİR ÖZKUL'UN KIZINADAN AHMET MİSBAH DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan usta sanatçı Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, gözleri dolarak, "Biliyorsunuz uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle aslında bugüne biraz hazırlanmış olduk. Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan tedavi sürecinde sağolsun bizi yalnız bırakmadı. Her aşamasında yardımcı olduğu için çok teşekkür ederiz. Hepimizin başı sağolsun" dedi.
Özkul, babasının cenazesinin büyük bir olasılıkla Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler