Aksaray'da 1'i kadın 2 kişiyi öldüren, kadının kocası çıktı

Aksaray'da bir tarlada otomobil içinde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Tuncer Kütük (27) ve yanındaki Mediha Akdağ'ı (50), 2 yıldır boşanma davası süren eşi Şükrü Akdağ'ın (52), öldürdüğü ortaya çıktı.

Yayınlanma: 05.01.2018 - 17:32
Abone Ol google-news

Konya'da saklandığı evde yakalanan Şükrü Akdağ'ın, sevgilisi olduğu ileri sürülen Tuncer Kütük ile birlikte eşyalarını alıp, Aksaray'a götürmek üzere olan eşi Mediha Akdağ'ı peşlerinden takip edip yolda tabancayla saldırdığı belirtildi.

Geçen 4 Ocak günü saat 21.00 sıralarında Sultanhanı ilçesi yakınlarında Aksaray- Konya karayoluna yaklaşık 150 metre mesafedeki bir tarlada park halinde duran 68 BM 327 plakalı otomobil içindeki 1'i kadın 2 kişinin kanlar içinde hareketsiz halde olduğunu görenler, jandarmaya haber verdi. Sürücü Tuncer Kütük'ün, vücuduna isabet eden 2 kurşunla, yanındaki Mediha Akdağ'ın da 3'ü kafası olmak üzere 6 kurşunla öldürüldüğünü belirlendi.

SEVGİLİSİYLE EŞYALARINI TAŞIRKEN SALDIRIYA UĞRADI

Jandarma, Konya'da oturan Mediha Akdağ'ın, eşi Şükrü Akdağ ile ayrı yaşadığı ve yaklaşık 2 yıldır boşanma davalarının sürdüğünü belirledi. Araştırmasını derinleştiren jandarma, Mediha Akdağ'ın, olay günü eşyalarını Aksaray'da oturan sevgilisi olduğu ileri sürülen Tuncer Kütük ile bir kamyonete yükleyip, Aksaray'da tuttukları eve götürmek üzere olduklarını saptadı. Konya'nın Sarayönü İlçesi'nde yaşayan eşi Şükrü Akdağ'ın, durumu öğrenip peşlerine düştüğü, takip edildiklerini anlayan Tuncer Kütük'ün de panikle direksiyon hakimiyetini kaybedip, şarampole düşüp, tarlada kaçmaya devam ettiği anlaşıldı. Şükrü Akdağ'ın da önlerini kesip silahla saldırdığı belirlendi.

Jandarma yapılan çalışma sonucu Şükrü Akdağ'ı, dün akşam saatlerinde Konya'da saklandığı evinde gözaltına aldı. Suçu itiraf eden Akdağ, sorgulanmak üzere Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

'OPERASYON BAŞARIYLA TAMAMLANDI'

Tuncer Kütük'ün ise olaydan saatler önce Konya'dan Aksaray'a giderken otomobil içinde çektiği görüntüleri sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında canlı olarak yayınladığı, yanındaki Mediha Akdağ'a da sürekli kendisini çekmesini söylediği görüldü. Görüntülerde Kütük'ün, sosyal medyada konuştuğu bir kişiye de 'Operasyon başarıyla tamamlandı' demesi dikkat çekti.

'NAMUS İÇİN YAPTIM'

Şükrü Akdağ (52) , yapılan sorgulamasında olayı namus için yaptığını söyledi. Akdağ, jandarmadaki ifadesinde "Namus için yaptım. Eşimle iki yıldır ayrı yaşıyorduk. Eşim benden ayrılarak Konya'da ev tuttu. Ben Sarayönü ilçesinde yaşamaya devam ettim. Olayın olduğu gün eşimin komşuları beni arayarak, 'Eşin eşyaları toplayıp gidiyor' dedi. Bunun üzerine takip etmeye başladım. Sultanhanı ilçesinde yakınlarında arabayla önlerini kestim. Benden kurtulmak için şarampole indiler. Peşlerinden şarampole indim. Tuncer Kütük'e iki el, Mediha'ya da altı el ateş edip öldürdükten sonra ayrı arabayla Sarayönü'ne geri döndüm" dedi.

 TUTUKLANDI

Aksaray'da bir tarlada otomobil içinde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Tuncer Kütük (27) ve yanındaki Mediha Akdağ (50) cinayetiyle ilgili gözaltına alına Mediha Akdağ'ın iki yıldır boşanma davası süren eşi Şükrü Akdağ (52) , yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Akdağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler